EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Dove kingiloos "Kas sina pead end ilusaks?"

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nii tore, et sa antud video ja postituse enda blogisse üles laadisid. Tegemist on mu arvates niivõrd olulise teemaga, mida küll palju kajastatakse, kuid mis kuidagi minuni siiani päriselt jõudnud ei ole. Kuid see reklaamiklipp oli tõesti siiras ja pani pisut rohkem ka enda peale mõtlema, mida nii tihti teiste iluteemaliste reklaamidega ei juhtu.


Enesekindlus on asi, millega olen väga kaua aega maadelnud ja teen seda praegugi. Peegli ette astudes näen heade külgede asemel tihti neid, mida soovin muuta. Mida tahaksin viia ligemale sellele perfektsele pildile oma peas, mille ümbritseva keskonna mõjul loonud olen. Üsna ebatervislik käitumine enese suhtes, kuid nii ta paraku kahjuks on. Jälgin väga palju erinevaid ilu- ja moeblogisid ning kogu selles kaunite naiste virrvarris on lihtne end arvutikaant kinni lükates sinna "tavalise" või vahel isegi "koleda" naise kasti liigitada. Sest kuidagi tundub kogu see "nende inimeste" elu nõnda kaugel olevat. Sest kuidas saaksin mina, lihtne noor naine, sinna jõuda? Ja ilmselt ei tule kasuks ka see, et eestlased ei ole kuigi altid end kiitma või oma häid külgi välja tooma, sama kehtib ka teiste kiitmise kohta. Seda on kurb tõdeda, kuna tegelikult on meie ümber nii palju ilusaid inimesi, nii mehi kui naisi, kes end väärtustada ei oska. Vahel tänaval kõndides tahaks kohe mõnele ligi astuda ja öelda, kui kaunid on tema juuksed või kui hästi mõni värv või riideese talle istub. Aga see oleks ju pisut kohatu, eks? Kuid samas, miks mitte?
Tegelikult soovin lihtsalt, et me, naised, muutuksime vähem enesekriitilisemateks ja oleksime eneste vastu leebemad. Õpiksime armastama end sellistena nagu oleme.

 

 

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Dove kingiloos "Kas sina pead end ilusaks?"