EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas sportlaseks saada

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mina olen arvanud, et sportlaseks olemiseks on rodu eeldusi vaja ja ikka selliseid eeldusi, mis ei paista kohe välisel vaatlusel välja. Aga mulle on aegade jooksul sportlase tiitleid külge poogitud küll :) 1. Ma mängin korvpalli. No loogiline ju, et KÕIK pikad inimesed seda teevad!


Korvpalli kohta on küsitud mult päris tõsiselt. Eriti agar küsija on naabrimees, ta küsib seda iga paganama kord, kui mind Konsumis näeb. Kahjuks ma pole päris kindel, kas tal ka mäluga probleeme on.
Jah, mu pikkuse kohta on muidki kommentare tulnud. Aga et inimsool on puht füüsiliselt raske nt kraanateenuseid pakkuda, siis kõike ma tõsiselt pole võtnud. Lisaks käib pikkusega alati kaasa modellindus, eks :D
2. Ma olen hea jooksja? Lihtne! sest mul on pikad jalad ja KÕIK, kellel on pikad jalad, jooksevad hästi, kiiresti ja loomulikult palju.
Kurb tõsiasi: ma olen läbi aegade koolis oma klassis peaaegu kõige aeglasem jooksja olnud. image
3. Ma tegelen kindlasti akrobaatikaga või teen kõvasti trenni! Seda pidi reetma figuur - ilmselt siis eestvaates :D Sest noh, mul on kaks last ja kõht ning kaal seda ei reeda - järelikult on hull kõhulihaste tamp taga.
Kurb tõsiasi: mulle ei meeldinud kekatunnid. Võimalusel tegin poppi ja ma olen füüsilises mõttes siiani nõrguke. Olen üritanud mitmel korral millegiga algust teha aga jahh...
Vähemalt on mul nüüd jalgratas. Jalgrattaga mulle meeldib sõita. Loodetavasti. Tegelikult ma lihtsalt ei tea seda, mul pole elus enne jalgratast olnud ja nüüd olen paaril korral sõitmas käinud. Tundub mulle sobima, võhmale igal-juhul ei võta :D

Kas ma olen selle üle uhke? Ei! Mul on hea meel oma geenide üle, aga mitte selle iseloomutu laiskuse geeni üle!

Mis sporti teie välisel vaatlusel teete?



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kuidas sportlaseks saada