EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Täna käisin kirbukal

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Täna käisin Viljandi kirbukal oma ja laste riideid müümas. See oli mul täitsa esimene selline müügi kogemus. Kristella aitas mul eile asjadele hindu peale kleepida ja tahtis ise ka hirmsasti kaasa tulla. Eks ma siis võtsin. Kõik laabus temaga kenasti, jonni ja vingu polnud. Juba ütles, et järgmine kord tahab jälle tulla ja kuna ta oli igati eeskujulik, pole mul probleemi ka mõni teine kord ta kaasa võtta. Daisy jäi issiga koju, nemad siis olid motoklubis ja ka kohvikus käinud.

 

Rahvast oli jube vähe ja müüa sain vähe. Võib-olla olid mul kirved hinnad, ega sedagi tea. Hommikul oli ilm nii ilus, aga kirbuakalt lahkusime paduka saatel.
Kuna jõudsime plaanitust varem kohale, saime ka aega mõned pildid teha:

image
Nüüd vaatan, et näen välja nagu mees :D Ma ei saagi aru, kas asi on kinnistes juustes või tumedates toonides. Asjale ei aita kaasa ka mu uued übercoolid kettidega Steve Maddeni saapad, millega ma algul tundsin end kui Michael Jackson :D Aga ikkagi on nad mu lemmik saapad! :D

Ja lõpuks sain oma lemmiklõhna ka kätte!! Eks näis kas kasutada ka raatsin :D

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Täna käisin kirbukal