EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tänasest hambaarsti külastusest

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem


On aeg rääkida tänasest hambaarsti kogemusest. Nagu te juba teate, pole mu endist hambaarsti lähi ajal kliinikus ja sain omale uue valida. Seekord jäi siis sõelale meeshambaarst. Nii, seda ma siis teadsin, et naisterahva asemel on mind ootamas meesterahvas.

 

Päev algas nagu ikka - kõhus keeramisega. Täpselt nii on alanud mu eelnevadki hambaarsti külastused. Käisin veel ekstra dušši alt läbi, panin higipulka kaenlaalla (seda ma tavapäevadel ei tee) ja sõin kõhu korralikult täis. Käik hambaarstile on minu jaoks väga pingeline ja pingeolukorrad panevad mind higistama ja kõhu korisema. Alati! Ma ei saa aru kuidas pingega on kõhu korisemine seotud? Kõhu korisemisele aitab kaasa kõhus keeramine? Igal juhul, ettevalmistused olid korralikult tehtud! Ma ise ka ei saa aru, kuidas ma selline jänes olen :D

Registratuuris oli enne mind kaks meesterahvast. Üks kiitis oma hambaarsti taevani. Loomulikult lootsin, et käis sama arsti juures, kuhu mulgi plaan minna oli. Teine mees küsis, kas SuperAttaciga proteese võib liimida, ta olevat juba kaks korda seda teinud. Sain lõpuks minagi oma kaardi kätte ja kabineti nr teada. Läksin ukse taha ootama. Varsti kutsutigi mind sisse ja õde küsis, kas ma vene keelt räägin ja kas mind ei hoiatatud, et arst on Ukrainlane ja Eesti keelt ei kõnele. Ei hoiatanud mind keegi, mind hoiatati vaid selle eest et ta mees on :D Oleks ma seda teadnud, oleks siiski Eesti keelt rääkiva arsti valinud. Mulle meeldib kui arst kogu aeg seletab mida, miks, kuidas ja kui palju teeb. Eks ta seletaski, aga mina sain üsna vähe aru ja tähtsamaid asju tõlkis õde üle.

Arst oli tore ja õrn. Ütles, et süst tuleb valusa koha peale. Tõesti oli valus ja automaatselt jooksis ühest silmast pisar, mille arst kenasti kuivatas ja ütles et nutta pole küll vaja :D Aga no nutmisest oli asi kaugel, no teate sellist teravat valu, kui pisar tükibki nagu refleksist välja. Lisaks ta ei toppinud vatitampoone suhu nagu hullumeelne, kes kasutabki neid vatijunne selleks, et meeletut surumishimu rahuldada seni, kuni see lihtsalt põsest läbi läheb.

Täna võeti üks vana plomm ette. Plomm, mis oli minu loomulikust hammaste toonist tumedam pandud. Miks tumedam? Ma ei tea, mulle on ennegi suhu parajat jama korraldatud. Nt eelmine aasta avastasid Hambakliiniku arstid, et ühel hambal on juur täitmata jäetud. Ja kõik need üllitised olid tehtud kooli ajal, koolihambaarsti poolt. Mu vennalt kunagi üks arst küsis, et kas sa ravid oma hambaid ise? :D

Seda tumedamat kohta on näha sellel pildil. Arst muidugi ütles, et plomm on liialt üles ehitatud ja tänu sellele on ka ige üles poole läinud. Nüüd pandi plomm õigesse kohta ja arvati, et ige peaks paari nädala pärast allapoole vajuma. Lisaks oli eelnevalt plommi kohalt hammas laiemaks ehitatud ja nüüd on mul kahe hamba vahel väike vahe, nagu loomulikuna olema peaks.

Lisaks hambakroon - see pidi ebaeetiline olema ja seda peaks veidi üles poole tõstma. Kuna see on nii ammu paigaldatud siis ma ei oskagi nüüd õelda, võib-olla on ajapikku igemed taandunud ja sellest see väike vahe. Igal juhul täna ma sellesse väga ei süvenenud, tähtsamad asjad eelkõige. Eks teine kord võtan selle uuesti teemaks ja siis juba räägiks rahasummadest ka :D

image
Õde küsis, kas järgmine kord soovin uut arsti või tulen nende juurde. Panime uue aja reedeks ja lahkudes ütlesin спасибо!

Tegelikult mõtlesin, et panen ainult mõne rea kirja, aga läksin hoogu :D


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Tänasest hambaarsti külastusest