EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Artistry kevadised tooted toovad sära silmadele ja huultele

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Imelist päikesepaistelise (ja supertuulise) neljapäeva lõppu teile! 

Nagu lubatud sai, siis räägin ka tänases postituses veel mõnest Artistry tootest. Esimese postituse kirjutasin teile ju nädala alguses, Little black Dress meigipaletist ning küünelkist tooniga Summer Nights, mille toon oli justkui suvine päikeseloojang (postitus).

 

Täna räägin teile Artistry Indigo Skies kevadkollektsioonist, kuhu kuuluvad 3 pigmendirikast silmapliiatsit, Signature Color huulepulk ja elektrisinises toonis Signature Eyes ripsmetušš.

image

1) Artistry Signature Eyes volüümi lisav ripsmetušš

image

Mis tootega on tegu?

Ripsmetušš on kaunis erksinises toonis 600% volüümi andev ripsmetušš. Eksklusiivne MagnaBoost hari on välja töötatud nii, et see haarab kaasa ja kannab ripsmetele optimaalse koguse värvi iga ripsmekarva dramaatiliseks suurendamiseks ja volüümikamaks muutmiseks. 

Minu jaoks on sinise tuši proovimine küll täiesti esmakordne ning algul ei kujutanud ma üldse ette seda, kuidas võib see minu ripsmetel välja näha. Kuigi üks mu sõbranna on sinise tuši väga väga vingelt välja kandnud, aga iseenda suhtes olin natukene skeptiline. 

See toon on lihtsalt ülivõimas. See pole päris hele ega ka päris tume vaid täpselt elektrisinine! Väga väga erk ja särtsakas toon! 

image

Mis puutub aga tuši harjastesse siis on need tõesti ühed volüümikate ripsmete esilekutsujad. Paks ja tihe hari võimaldab ripsmeid võimalikult pikaks ja tihedaks muuta lisades mitmekordset volüümi. Eriti suurte silmade saamiseks soovitan ripsmeid enne tušiga katmist ka veel koolutada. Tuši harjased on tehtud sünteetilistest kidudest, kuid isegi minusugust suurt kummiharjaste armastajat suutis see hari küll tohutult üllatada. 

image

Jaaaa see tušš on ripsmetel lihtsalt maruvinge. Kusjuures, see ei jää tegelikult üldse paksu kihina ja isegi mitte väga tumedana. Ka mitte siis, kui seda mitu mitu kihti peale kanda. Enamjaolt jäi sinakas toon külge minu ripsmeotstele ainult, kuigi tegelikult oleks ma siiski lootnud, et see katab ripsmed täielikult. Ripsmed ei kisu tükki ja tušš on vedela ja mõnusa koostisega, mis teeb selle vägagi kasutajasõbralikuks. Samuti ei mingit pudenemist. 

image

Tušš suudab kindlasti olla suureks pilgupüüdjaks eelkõige selle erilise tooni tõttu, kuid samas suudab see rõhutada silmi ka sellega, et lisab ripsmetele volüümi, tihedust ja ka pikkust. Mina olen tegelikult selle tušiga väga-väga rahul, ainsaks nurinaks võib jäädagi see, et see võiks tibakene tumedamalt ripsmetele peale jääda (ehk võib asi ka olla selles, et mu oma ripsmed on juba niigi tumedad?). Nüüd tuleb mul vaid koguda julgust ja mõelda, kuna ja kus ma seda vinget ripsmekat kanda saaks :)

Hindeks 8/10

2) Artistry Indigo Skies silmapliiatsid

image

toonid - sky blue, indigo desert sand 

Need on ülimalt vinged silmapliiatsid ning ka minu kõige lemmikumad tooted kõikidest Artistry toodetest. Põhjuseks see, et need on ainsad Artistry tooted, millel on tugev pigment ja suurepärane püsivus! Silmapliiatsid on tagasikeeratavad ning mugava terava tipuga, mis võimaldab neid kasutada nii lainerijoone tegemisel kui ka lauvärvina.

image

Toonide värviulatus on aga väga lai. Kõige heledam beežikas toon desert sand on piisavalt hea tugevusega, et teha hele lainerijoon, kuid minu kaaslaseks saab see hoopiski silmanurkades. Kuna see on heleda ja hea pigmendiga, siis on see väga hea kasutamaks silmanurkade rõhutamisel, kuid miks mitte lisada seda ka kulmude alla highlighterina. Toon on küll suhteliselt matt, ilma sädelevate täpikesteta, kuid valguse käes saab see omale vägagi peene läike. 

Kolme pliiatsi kõige keskmisem toon on sky blue ning tõepoolest on see vägagi taevasinine. Samuti ilma sädeluseta, kuid siiski kergelt läikiv valguse käes. Mina soovitaksin seda kasutada pigem silmalau keskel silmale tooni andmiseks. Kusjuures see toon meenutab mulle pigem pärlmuttertooni, kui täiesti puhast helesinist.

Superkihvt toon on aga kõige tumedam indigo. Selles on kõige vähem läiget, see on peaaegu et täiesti matt, kuid selle pigment on väga väga tugev ning mina soovitaksin seda kasutada kas lainerina või silma välisnurgas lauvärvina. Toonilt meenutab see väga tumedat sinist ning see võib silmameigis olla lahedaks asendajaks mustale.

image

Kui rääkida nende kõikide ühistest omadustest jällegi, siis tuleb kindlasti rõhutada mitmekordselt püsivust. Toonid püsivad silmalaugudel imehästi ning täiesti vabalt kogu päeva lõpuni, olles tõeliseks vastandiks Little Black Dress lauvärvikomplektile. 

Küll aga on neid natukene tülikas hajutada silmameigis. Kuna tegemist on siiski pigem silmapliiatsite kui lauvärvidega, siis tuleb seda ka arvesse võtta nende kasutamisel lauvärvina (need on väga tugeva pigmendiga ja natuke ehk jonnakad maha tulema, kui värvi peaks liiga palju saama), kuid mina jään siiski selle juurde, et neist saavad pigem lauvärvid kui silmapliiatsid. Seda eelkõige seetõttu, et need on palju mugavamad kui tavalised lauvärvid - ei mingeid pintsleid, imeline püsivus ja kirkad toonid. Samuti ei ole neis säravaid täpikesi, jeehu! 

Hindeks 9/10

3) Artistry Signature Color huulepulk - toon Pink Quartz

image

Mis tootega on tegu? 

ARTISTRY SIGNATURE COLOR läbipaistev huulepulk on nüüd müügil kahes hämmastavas toonis – Sandstone ja Pink Quartz. Täiuslikku kogust sametjaid värvpigmente sisaldav intensiivselt niisutav huulepulk annab huultele ideaalses tasakaalus värvi ja sära. Lisa ARTISTRY SIGNATURE COLOR läbipaistvate huulepulkadega aimatava tooniga kõrgläikiv kiht.
image

Huulepulk on pakendatud niivõrd luksuslikku pakendisse, et algul oli mul tükk tegu, et nuputada, kuidas saada see üldsegi kätte. Tegemist on sellise ümbrisega, mis ei lase korgil maha tulla (näiteks kotis, seda juhtub mul oh kui tihti! :/). Proovisin teile pildil näidata, kuidas huulepulga avamine käib. Selleks peab korki veidikene keerama ning alles siis saab kuldse ümbrisega roosaka huulepulga oma käte vahele.

image

Huulepulk on vägagi kreemja koostisega ja niisutav, mistõttu pole tarvis alla kanda niisutavat huulepalsamit ning tänu pehmele koostisele see lausa liugleb mööda huuli ning sulandub ideaalselt huulte sisse. See huulepulk mitte ainult ei tundu niisutav vaid päriselt ka niisutab huuli kogu kandmisaja vältel. Huulepulk on  mõnusalt erga roosaka tooniga ning ilma sädeluseta.

image

Tootekirjelduses on küll ilusti mainitud, et toon jääb väga hele ja loomulik, kuid minu huulte jaoks jäi see toon liiga läbipaistvaks ning minule on see pigem huuleläike kui -pulga eest. Huultel olev toon on peaaegu et märkamatult hele. Tegemist on vägagi tagasihoidliku õrnroosaga.

image

Huulepulk jääb huultel uskumatult loomulik, kuid see-eest muudab see huuled sametpehmeks ja armsaks :)

Hindeks 7/10

Ilusat nädalalõppu teile!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Artistry kevadised tooted toovad sära silmadele ja huultele