EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New York - Part 2 + VLOG

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tunnen ennast täna hommikul juba pisut paremini. Suur, suur aitäh kõikidele abivalmitele lugejatele kes minuga ühendust võtsid ja mind oma nõu ja jõuga aitasid! Öö oli üsna kohutav.. Ema käis mul külas ja tegi kuppe. Peale umbes 4 tunni möödumist hakkas mu pea nii jubedalt valutama, et see oli üsna väljakannatamatu. Jäin Kristo kaissu diivanile magama. Öösel kui kinnise nina peale ülesse ärkasin, tundsin endiselt, et pea tuikab. Hommikuks oli õnneks peavalu kadunud. Hullemaks on läinud ainult nohu. Kuna homme pean juba tööpostil olema, siis pean täna enda eest eriti palju hoolitsema. 

 

image

Aga.. Selle postituse juurde nüüd. Mul oli niiiiiiiii kurb avastus täna hommikul kui seda teise päeva vlogi kokku panema hakkasin. Mul on tohutult palju materjali kaduma läinud! Mul ei ole õrna aimugi  kuidas ja kuhu! Sain alles olevast materjalist ainult nö teise osa vlogi kokku panna.. Rohkem ei olegi midagi. Hurhhh.. 

image image

Mul on nii raske anda edasi kõiki neid emotsioone mis selle reisiga minus tekkisid. Ma jumaldan seda linna, neid inimesi ja seda riiki! Ma päris ausalt kaaluks sinna ka paikseks jäämist. Võin vist käsi südamel öelda, et siiani on just see riik pugenud mulle kõige sügavamale südamesse. Ma isegi oska  täpselt kõiki põhjuseid välja tuua.. Lihsalt see tunne mis mul tekkis on kirjeldamatu.

image

Me nägime nii palju vinget kinnisvara. Ma võtsin endaga kaasa tohutul hulgal motivatsiooni ja mu silmaring avardus oluliselt. Ma õppisin selle reisi ajal nii palju. Kohalikud kes meile kõike näitasid olid suurepärased! Mul tõesti ei jätku rohkem positiivseid omadussõnu, et oma elevust edasi anda..

image

Kuna tegemist oli siiski tööreisiga ja meie päevad olid täiesti fully booked, siis shoppama ma eriti ei jõudnudki. Endale ostsin ainult ühe käekella ja vöö. Käekell on sellesmõttes hea variant, et see kestab nii kaua ja jääb alati seda toredat reisi meenutama.

Aga ehk annab vlog natuke rohkem neid emotsioone edasi. Vaadake ise :)

Parima kvaliteediga vaatamiseks vali 720p!

Hea uudis on see, et sellel aastal saan ma teid väga paljudesse erinevatesse sihtkohtadesse kaasa võtta. Juba reedel lähen ma Soome, üheksandal mail Kreetale ja Juunis Küprosele. STAY TUNED! 

PS! Parem klikk on nüüd minu blogid lubatud!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis New York - Part 2 + VLOG