EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // New Yorker Athletics spordikollektsioon

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Neil on sees hästi liibuvad püksid, nii et kõik on kontrolli all ja väga mugav, tee või joogat. :)

 

image

image
Ma ei ole elus just paljusid spordirinnahoidjaid proovinud, aga neist vähestest on see hall küll peajagu üle.  
image  

Küljeõmbluseid sellel rinnahoidjal puuduvad, kangas on imepehme ja seljas on see ülimugav, seda ei tunnegi! Suureks plussiks on reguleeritavad õlapaelad, neid saab pingutada just nii palju kui vaja, et oleks kasu ka ja tõesti hoiaks. :) 


Kel soovi, saab ka polsterdused eemaldada.

image
Kui muul ajal ma väga kirevaid riideid väldin, siis sportimisvarustus meeldib mulle just hullupööra kirevana kõige enam.
Täpselt, nagu need püksid...  
image

Tagaõmblus on tehtud just nii, et püksid ei vajuks lonti, vaid oleksid ilusti ümber ja lõige on selline, et tagumine ots näeb ilusam välja, hihi. :) Selja taga on pükstel väike lukuga tasku. Ma pakun, et see on koduvõtmete jaoks, kui lähed õue jooksma või siis spordiklubi kapiukse võtme tarvis. Parandage mind, kui see on hoopis millegi kolmanda pärast sinna meisterdatud.  

image
See t-särk on samast materjalist kui rinnahoidjagi ja samuti ilma õmblusteta ehk siis kootud ringiratast. Hästi pehme ja hoiab ilusti keha ümber. Ka ei tule see kohe üles, kui kukud kätega vehkima - naba jääb peitu.
image

Mulle meeldivad särgi võrklikud detailid...
image  

Need püksid on niiiii liibuvad, aga ise ma tahtsin XS-i. :) Mulle just meeldib, kuidas need kõik siledaks tõmbavad ja mõnusalt toekad on, lotendavad trennipüksid on viimane asi, mida ma oma jalas näha tahan. 
image
Ka neil on taga "tõstev" õmblus ja värvli vahel peidus väike sisetasku.image
Jällegi hästi lahedalt kirju ja mugav küljeõmblusteta topp. Küljed on võrgulaadsest venivast materjalist, mis laseb õhku läbi ja hoiab topi keha ligi ning ilusti paigal.
image image

Panin teile kogu kollektsiooni kokku hüplevate piltidena, et oleks natuke lõbusam. Hinnad on ilusti juures, et oleks selge pilt, palju raha kaasa võtta, kui nüüd äkki sportimistuhin peale tuli. :) 

image image image image image
image image

 Athletics kollektsioon peaks olema saadaval kõikides New Yorkeri kauplustes, kõige suurem valik on Tallinna poodides. Minge kindlasti katsuma ja proovima, suvi ei ole enam isegi mitte küngaste taga - we can do it!! 

image
Kuidas teile uus Athletics kollektsioon meeldib?
Olete sealt juba midagi soetanud või on midagi silma jäänud?
Kust enamasti trenniriideid ostate?
image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

 imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // New Yorker Athletics spordikollektsioon