EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uus staff !

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna algasid Stockmannis Hullud Päevad. Valisin varasemalt juba kataloogist välja 2 asja, mida ma kohe kindlasti tahan. Nendeks oli :

  1. Paljukiidetud Beautyblender, mis maksis ainult 12.90. Sellise hinnaga oli ainult roosa. Kuid tahtsin ikkagi selle kuulsa meigišvammi järgi katsetada. Nüüd ta vaatab mulle rõõmsalt siin vastu ja ootab, millal ma ta kasutusse võtaksin. 
  2. Rich Pure Luxury juukselakk. Maksis 7.90. Olen selle sarja šampooni ja palsamit proovinud. Jäin rahule, seega kuna mu vana TIGI juukselakk sai otsa, vajas see asendust selle laki vastu :)
  3. Takjajuureõli. Maksin selle eest 1.90. Kui aus olla, siis ma ei kavatsenud seda üldse osta. Kataloogis seda kirjas polnud ja seega jäi see silma mulle seal ringi käies. Tegu siis juuste kasvu ergutava tootega koos takjajuure ja punase pipraga. Saame näha, kas ka aitab ;)
 
 
 
 
Ja veel leidsin endale ühe super armsa uue taime koju :D 
 
 
 
 
 
 
Tegu on siis lõhnava draakonipuuga. Ma ei saanud seda mitte osta.  Tegelikult ka. Valisin kahe draakonipuu sordi vahel. Koju tõin endale selle. Samas, kripeldab ja tahaks seda teist ka ikka

 
 
Kahjuks on mul eelmised 2 puud välja läinud. Kui viimane draakon hinge heitis olin väga pettunud ja ütlesin, et ei osta enam. Aga näed, ära kunagi ütle IIAL :D
 

 

 
Ja see pisike maksis vaid 3.50. Tahan ja loodan, et suudan ta mitte välja suretada enam. Pean rohkem nende taimede hingeeluga end kurssi viima :D 
 
Sellised olid minu Hullud ostud. 
Kas ja mis sina endale juba ostad või osta kavatsed? 
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Uus staff !