EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

SHOE HEAVEN BY NELLY

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma isegi enam ei tea mitu korda ma oma blogis ära maininud olen kui väga mulle Nelly e-pood meeldib. Ma võiks seal lehel päevade kaupa ka istuda ja asju vaadata.. Üks mu suuri sõltuvusi kahjuks.. :D. Igal juhul on nende jalanõudevalik niii suurepärane! Nüüd müüvad nad ka minu ammuseid lemmikuid Palladiume, mida ma nii nii endale ihkan. Ja nüüd ongi lihtsam endale see ost plaani võtta, sest saab mugavalt Nelly'st tellida. Super! 


Mis mulle nende lehekülje juures veel eriti meeldib on see, et nende oma bränd NLY teeb ka nii vingeid jalanõusid, spordiriideid ja veel kõike muud. Tihti on need isegi coolimad kui mõne suure moebrändi omad ning samas on hind ikka palju rahakotisõbralikum. Nii, ja kui nüüd keegi teist tõesti pole elu sees sellele lehele jõudnud, sest nüüd on see õige aeg! Hetkel on neil käimas ka Mid Season Sale, nii et ideaalne võimalus üks kevadine garderoobivärskendus ette võtta. Kliki siia! 

Nelly shoe paradise

 

 

 




Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits SHOE HEAVEN BY NELLY