EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Sangar – Stylish Estonian Brand For Men

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eesti moemaastik areneb sellise kiirusega, et pea iga kuu võib kuulda-näha mõne uue moebrändi turuletulekut. Kõige selle uue keskel on silma hakanud üks pika ajalooga nõuka-aegne bränd, mis on just paari viimase aastaga teinud läbi nii suure sisulise muutumise, et see on lihtsalt imetlusväärne. Tegu on meestemoe brändiga Sangar, mis loodi aastal 1956.


***
Estonian fashion is developing in such a speed and we can see new starting fashion brands almost every month. In the middle of all that one old brand has caught my attention. Sangar, brand that is oriented to mens fashion and has been established at 1956, has made such a radical change during couple of latest years. Sangar used to be very old fashion and everything else than suitable for modern men, but it has dramatically changed! Now it has become one of the leading fashion brands for men.

(null)
Kvaliteetsed kangad, hästiistuvad lõiked (slim-fit on ikka päriselt slim-fit, mitte Eesti “koti”-versioon sellest), trendikad värvid, läbimõeldud detailid – see on kaasaegne Sangar. Absoluutselt võrdväärne ja võrreldav Itaalia parima meestemoega, mis tähendab, et hästi istuva ja kvaliteetse särgi järgi ei pea enam Itaaliasse vm sõitma, vaid selle saab Eestist kiiresti ja mugavalt ostetud. Lisaks on särkide hinnaklass vägagi OK, 25-80€-ni, sõltuvalt siis kangast jm detailidest.
***
High quality fabrics, nice fitting cuts, beautiful colors, well thought through details – this is what Sangar has become. And in my opinion it’s very comparable to highly valued Italian mens fashion. Also the price level is very competitive – shirt prices are between 25-80€ depending on fabric and details you would like to have. Look at their e-shop and maybe you’ll find a beautiful gift for your boyfriend/husband ;)

(null)

(null)

(null)
Ja viimase uudisena avastasin nende kodulehelt, et ka naistele on uus kollektsioon värskelt müügile tulnud! See on midagi täiesti uut, loodetavasti on naistele tehtav sama stiilne kui meestele! Vaata siit >>
***
And the freshest news is that Sangar has launched a new collection for women! This is something totally new and hopefully the women range is as stylish as mens! Look at here >>

(null)
Pildid: sangar.ee ja todaysfavorites.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Sangar – Stylish Estonian Brand For Men