EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // L´Oreal Professionnel / Absolut Repair Lipidium šampoon & Dessata Original juuksehari

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna teen juttu kahest juustega seotud tootest, mis jõudsid minuni TOPBEAUTY veebipoest ja milledest üks figureeris ka minu eelmise aasta ilulemmikute ridades. Kumb neist ja miks teine sinna ei jõudnud, ongi kirjas allpool. :)

 

  image

L´Oreal Professionnel / Absolut Repair Lipidium šampoon

Repair sarja Lipidium šampoon on mõeldud väga kahjustatud juustele, mis on saanud kannatada liigse värvimise, föönitamise, sirgendamise tõttu või on neid kahjustanud päike, soolane/kloorine vesi. Piimhape, lipiidid, keratiin ja keramiid taastavad juuksestruktuuri, toidavad ja kaitsevad uute kahjustuste eest. Mulle väga väga meeldib - üks parimiad šampoone, mida viimasel ajal olen kasutanud! See on imehea värske, natuke sidrunise lõhnaga, mis on samas veidike magus. See on kevadiselt helekollane, parajalt paks ja vahutab mõnusalt. Pakend on igati mugav ja näeb välja nagu pudelid juuksurisalongis. Profitootega tegu ongi, L´Oreal Professionnel tooteid leiab paljudest salongidest. Kuid need on ka tavakasutajatele kättesaadavaks tehtud, et igaüks saaks kodus salongihooldust nautida. 

image

Miks mulle šampoon eriti meeltmööda on, lisaks sellele, et juuksed jäävad pehmed ja kerged on see, et need püsivad kauem puhtad. Mulle tundub et see šampoon teeb ära ka sügavpuhastava šampooni töö. Olin just mõelnud, et peaks ühe sellise soetama, sest kasutan viimasel ajal palju erinevaid viimistlusvahendeid ja tekkis tunne, et need on juustele ja peanahale kuhjunud. Praegu tundub küll, et süvapuhastuse järele vajadust ei ole, juuksed on kerged ja peanahk puhas. Ma ei oska öelda, kuidas selline süviti puhastamine kuivemale juuksetüübile võiks sobida, aga minu rasusele peanahale meeldib vägagi. Ma ei ütleks, et šampoon otseselt kuivatab, pigem jah, peseb see hästi puhtaks. Juuksed on ka veel järgmisel päeval toast väljaminemise kõlbulikud, ma ei mäletagi, et ükski šampoon oleks seda suutnud, aga ega mu mälu ka kiita ole. Seda ka, et kui tavaliselt kipuvad kahjustatud juustele mõeldud tooted olema väga niisutavad ja rikkalikult igasugu toitvaid õlisid täis, sobides justkui ainult kuivadele juustele, siis Lipidium on tõesti väga kerge ega koorma juukseid. Kui see veel kõige toreda juures juukseid ka ravib, on ju eriti hästi. Mul on raske märgata, kas juuksed on tervemad, seda suudab, ma arvan, välja uurida mingit sorti mikroskoop, aga kamm käib kergelt läbi ja muud ma ei soovigi. :)

p.s. Pildil on 250ml pudel (hind peaks jääma 8€ kanti), mida ma lehelt praegu ei leidnud, lisasin 500ml pudeli lingi.

image


 Dessata / Original Pro Black-Gold juuksehari

Ma ei ole juukseharjadele eriti kunagi tähelepanu pööranud. Kammisin aastaid ühe ja sama Selverist 2€ eest ostetud plastikust harjaga (millele mul ei ole midagi ette heita, kasutan seda praegugi aeg ajalt) ega mõelnudki, et mul võiks vaja minna veel mitut või et neil üldse mingit vahet on. Olles nüüd ära proovinud Tangle Teezeri, Dessata ja veel mõne samalaadse, võin öelda, et on ikka vahe küll ja mitte ainult hinnas. 

image
Dessata hari tuleb ilusas karbis ja näeb ka ise kena välja. Heitsin pilgu peale, hetkel on saadaval 27 eri värvi Original juukseharja, lisaks 31 kaasaskantavat minisuuruses harja - valik on ilmatu lai.
Mina otsustasin tagasihoidliku must-kullaga kombinatsiooni kasuks ja olen väga rahul.   image

Kõige rohkem meeldib mulle Dessata harja juures, et see istub ideaalselt pihku. Ükskõik kumba pidi sa selle kätte võtad, see püsib peopesas ega libise kuhugi. Hari on hästi kerge, kaalu on sellel vähem, kui minu minisuuruses Tangle Teezeril. Kui neid kahte veel võrrelda, siis TT saab pusadega tsipake paremini hakkama, Dessata piid on justkui natuke pehmemad ja libisevad juustest lihtsamalt üle, natuke läheb lihtsalt kauem aega, töö saab tehtud küll.Üks mure mul selle harjaga siiski on - see tekitab mulle talvekuudel suurel hulgal elektrit juustesse. Praegu, mil toas enam nii kuiv ei ole, on asi korras ja saan ilusti kammida, aga külmadel kuudel kolis hari vannituppa, kus seda enne juustepesu kasutasin, veidi mustematel juustel see särinat ei tekitanud. 

image

Harjased on Dessatal kolme eri pikkusega Tangle Teezeri kahe vastu. Ma ei oska öelda, kas ka need peaksid aitama pusasid harutada, sest kõige tillumad harjased on ikka väga pisikesed. Ma pakun, et need pigem masseerivad peanahka, seda on tunda küll. Enne peapesu juuste läbi harjamiseks ja ühtlasi masseerimiseks on hari väga mõnus, see pidavat ka hästi juuksekasvule kaasa aitama. Kellel aga pole tahtmist/võimalust mitut harja pidada, siis soovitaksin Tangle Teezerit, eriti, kui olete hädas särisevate juustega, ka on see hinnalt veidi soodsam. Kel aga TT juba olemas või ei taha seda mingit sorti põhimõtte pärast soetada ning elektriga juustes probleemi ei ole, siis Dessata on igati asjalik ja saab ilusti hakkama sellega, milleks ta loodud on.  

image

image

Kas olete šampooni või harja proovinud?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // L´Oreal Professionnel / Absolut Repair Lipidium šampoon & Dessata Original juuksehari