EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Guess pika varrukaga pluus

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimaste Hiinast tellitud riietega olen ma tünga saanud. 

Kas need on liiga väiksed/suured või värv on vale.

 

Nii siis otsustasin tellida kvaliteet riideid Euroopa riikidest:)

 

Müüja:  avyael

Müügi stiil: osta kohe

Toote hind: 22,99 €

Postikulu: 6,99 €

Makseviis: Paypal

Tarneaeg: 14 tööpäeva

 Riik: Prantsusmaa

 

avyael'i tooted Ebays

 

 

Avyaeli asub ka minu soovitatud müüjate hulgas, vaata tema pakkumisi otse minu blogis siit.

 

Ülevaade:

Ilus naiste pluus, TALV 2014/2015.  Uus siltidega, originaal pakendis, mitte võltsitud Guess pluus.

 

Pluus oli ilusti originaal pakendis, kilekott oli kinnine ja kile peale oli Guess kirjutatud. Toode on täpselt nagu müüjal pildil on ning ka suurus on täpselt õige. Selline nagu S olema peab. Pluus ise on väga mõnusast pehmest materjalist. Ei tundu kõige odavam olevat.

Kunas mul originaal pluusi pole võrdluseks siis väidan, et toode on 99% originaal või siis väga,väga hea võltsing. Tänapäeval tehakse tegelikult väga häid võltsinguid nii, et jah 100% kindel ma olla ei saa.

Aga kui võrrelda seda pluusi, mitte originaal Armani pluusiga, mis mul kappis on siis erinevust on silmaga näha. Esiteks sellel võltsingul on väga kehvad õmblused ning alguses ka niidid hargnesid aga sellel Guess pluusil on minu meelest ideaalsed õmblused. Ma küll pole õmbleja aga selliseid narmendavaid ääri nagu võlts Armanil on näha, küll ei olnud. Ega ka ühtegi niiti ei hargnenud.

 

Pluusi sisepoolele oli trükitud GUESS Los Angeles ehk firma nimi. Ning ka siltide peal on kirjas GUESS Los Angeles. Kuigi silt tundub minu jaoks pisut kahtlaselt tühi aga ju ta peab selline olema. Võib-olla erinevad poed kleebivad sinna oma sildid peale. Aga jah see on üks asi mis originaalsuses pisut kahtlust tekkitas aga samas pluusi sees oleval sildil on kõik aadressid kirjas. On kirjutatud uuesti GUESS Los Angeles ja igasugune muu toote info, kuidas pesta jne. Ning igal sildi ribal on peal turvalint. Usun, et see võltsingu tegija poleks neid turvalinte küll pannud.

Loodame, et pluus peab ikka kaua vastu ja tulevius tellin kindlasti ta käest veel miskit.

Click Here

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kerli Guess pika varrukaga pluus