EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Anastasia Beverly Hills and Contouring

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Veel enne kui sain kingituseks imeilusa Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow kontuurimispaleti (loe sellest siit) tellisin endale teise palju kiidetud brändi kontuurimispuudrid. Loomulikult on jutt Anastasia Beverly Hills kontuurimispuudritest.


***
Before I received an amazing gift of Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow contouring palette (read about it here) I ordered highly valued contouring powders from another cult brand. Of course I’m speaking of Anastasia Beverly Hills contouring powders.

(null)
Euroopa netipoodides on Anstasia Beverly Hills tooteid keeruline kätte saada, lisaks on pakutav valik vägagi piiratud. Kontuurimiseks müüakse EU netipoodides vaid kahte standardpaletti 6 tooniga: üks heledamale nahale ja teine tumedamale nahale. Minu heledale nahale soovitas meikar 3 tooni:
* Banana kui heledam ja Sand kui tumedam toon kontuurimiseks
* Champagne toon highlighteriks
* Pelgasin veidi, et Sand jääb talveperioodil mulle ehk pisut tumedaks ning tellisin lisaks ka pisut heledama tooni Nude (praegu võin juba ütelda, et hirm oli asjata, Sand sobib mulle ideaalselt)
Kuna neis palettides kõiki toone ei sisaldunud ja ebavajalikke toone ma ka tellida ei tahtnud, siis otsustasin endale sobivad toonid otse Anastasia Beverly Hills USA kodulehelt tellida.
***
It was quite hard to find and buy suitable tones for my light skin from Europe tha my make-up artist suggested for my light skin:
* Banana (as lighter tone) and Sand (as darker tone) for contouring
* Champagne for highlighting
* I was little bit afraid that Sand will be too dark for me, so I ordered Nude as well ( now I can say it wasn’t necessary, Sand is perfect for me)
So I had to order those tones separately directly from Anastasia Beverly Hills US homepage.

(null)
Kuna tellisin nö refill toonid, siis need tulid üksikuna ja mul oli vaja ka karpi, kus neid turvaliselt hoida. Selleks tellisin Eesti netipoest www.makeupexpress.ee kõige väiksema Z-paleti (16€), kuhu mahtus täpselt 4 tellitud kontuurimistooni. Iga toon kinnitub paleti külge magnetiga, seega püsivad nad kindlalt ja turvaliselt paigas ning taluvad hästi ka transporti ja loksutamist.
***
I ordered so called refilled tones from Anastasia Beverly Hills homepage, so I needed something where to keep them safely and avoid their breakening. I ordered small Z-palette (16€) for that from Estonian beauty shop www.makeupexpress.ee which fitted perfectly 4 ordered tones. Every tone attaches to the bottom with magnet which keeps them safely at one place and allows to transport them easilly.

(null)
Aga natuke ka kontuurimistoonidest endist – ma pole jõudnud neid veel väga aktiivselt kasutada, sest olen Charlotte Tilbury Filmstar paletist nii suures vaimustuses :) Siiski kasutan Banana tooni pea igapäevaselt, seda siis sinakate silmaaluste korrigeerimiseks (selleks Charlotte Tilbury toonid ei sobi). Tumedam kontuurimistoon Sand on olnud kasutusel paar korda ja kuna selle pigment on õrnake, sobib ta mulle suurepäraselt ning eksida sellega ei saa, sest toon on hästi hajutatav. Champagne highlighterit proovisin samuti paar korda ja selle kerge sädelus ja kuldne alatoon on igati kenad. See on ka pisut tumedam kui Charlotte Tilbury highlighter. Nude jäi mulle praegu juba heledaks, aga selle võtan kasutusse neutraalse lauvärvina :) üldse on kõik kontuurimistoonid kasutatavad ka lauvärvidena, seega üks palett ja mitu kasutusotstarvet. Super investeering, kas pole :)
***
And now about contouring tones – to be honest, I haven’t used them very actively yet as I’m so amazed of Charlotte Tilbury Filmstar palette :) But something I still have done: Banana tone is daily in use as it’s perfect for covering darker tones under my eyes. Darker contouring tone Sand has been in use a couple of times and fits me perfectly. It’s not very pigmented and is well blendable, so you cannot go wrong by using it. I have also tried Champagne highlighter couple of times and I like it’s gentle shine and golden undertone. It’s slightly darker that Charlotte Tilbury’s highlighter. Nude is too light for me but I have already found a use for it – I’ll use it as eyeshadow :) Actually all Anastasia Beverly Hills contouring tones are very suitable for eyeshadows, so one palette and two ways to use it. Good investment, or what? :)

(null)

(null)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Anastasia Beverly Hills and Contouring