EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas ma vahel maksta unustan

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pealkiri on vist veidi eksitav, võib-olla peaks see olema: "Kuidas ma vahel varastada üritan", sest no maksmata jätmine ongi ju sulaselge varastamine.

 

Eelmine kord juhtus see suvel. Läksin lastega peale rannas käimist Kaubamajakasse sushit sööma. Tellisin aja kokkuhoiu mõttes letist ja küsisin, et kas maksan kohe. Teenindaja ütles, et võib ka pärast. Lõpuks muutusid lapsed rahutuks. Arusaadav, väsitav päev ju selja taga. Sõin oma viimased tükid kiirelt ära ja kõndisime minema.
Hakksime juba lifti sisse astuma kui tuli meelde, et arve on maksmata. Või mis maksmata, ma polnud isegi selle lauda toomist ära oodanud. Egas midagi, kihutasime ummisjalu tagasi. Klienditeenindaja igal-juhul tõstis juba telefoni. Ilmselgelt tahtis varastest kuskile teatada. Vabandasin igast asendist suure piinlikustundega ja maksin arve ära. Teenindaja ütles küll, et pole hullu, aga ju oli ikka küll :D

Ja tänane olukord. Läksin postkontorisse, sinna tuli ka üks tuttav, kes hakkas kohe kildu rebima ja nii siis seal toimus jutustamine ja itsitamine. Samal ajal panin ma raha postipanka ja ütlesin teenindajale, et soovin üht suuremat kotti ka, et hiljem üks pakk saata. Et no pakin ära, maksan selle eest iseteeninduses ja toon hiljem postkontorisse. Sain siis selle koti kätte ja kihutasin postkontorist välja.
Kui nelja tunni pärast pakki viima läksin, ütles teenindaja: "Tegelikult te jätsite enne koti eest ka maksmata!" Issand, kui piinlik. See on see kiirustamine + kõrvaliste isikutega jutustamine :D Õnneks ta oli mõistev ja sai aru. Väike koht ka, kõik tunnevad kõiki ja postkontoris käin tihti.


Kas kellelgi on sarnaseid olukordi olnud?



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kuidas ma vahel maksta unustan