EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Milliseid riideid me lapsed kannavad?

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Kuna alles oli käsil inventuur garderoobis, otsustasin rääkida laste riietest. Seda teavad vist kõik, kui kiiresti lapsed kasvavad. Esimese eluaasta ajal tuleb iga kolme kuu tagant terve garderoob välja vahetada, edaspidi läheb juba lihtsamalt. Nüüdseks kasvavad nad aastas ühe suurusnumbri võrra.

 

Analüüsin kaubamärke, mida oma lastel kasutanud olen. Esimese postitusega tulevad riided, teisega jalanõud. Kirjutan kaubamärkidest pingereas, vähem meeldivad on eespool ja lemmikud lõpus. Kirjutan vaid märkidest, mida olen rohkem ostnud, mõnedelt firmadelt on mul üksikud tooted ja nende põhjal ei hakka kokkuvõtet tegema.

image

P.S. Kristellal on tühi koht suus nii hästi pildile jäänud :D


Takko:
Sinna ei kipu. Mõned pluusid, täpsemalt 5tk., mis sealt ostnud olen, on täiesti jama. Peale pesu lähevad õmblused viltu ja materjal pole hea, ei veni hästi. Lastel on raske neid seljast ära tõmmata. Samas, sealt ostetud seelikud on üsna normaalsed, kui jätta välja asjaolu, et ühel lukk algul jupsis.
Seppäla: 
Seppälast olen ostnud üsna vähe. vahel kui mõni hea pakkumine on olnud, nt viimati kaks paari dressipükse 10€. Jumala ok diil ja püksid on head! Magamisriided ja hommikumantel, mis sealt talvel ostsin, on ka igati asjalikud ja mõnusad. Täishinnaga pole midagi ostnud. Kvaliteet on parem kui Takkos! Paljud riided ei vasta mu maitsele lihtsalt. Sukkpüksid on minu arvates kehvakesed, tagumik läheb hõredaks ja venivad kahtlaselt välja.

H&M:
Hinnad on head, seda ei saa salata. Kaup on enam-jaolt normaalne. Tellida ei julgeks. Varemalt, kui tellisin läbi vahendajate, siis sain ebakvaliteetseid tooteid. Ühesõnaga, oma käega peab üle katsuma, siis on kindel. Viimaste ostudega olen väga rahul olnud. 


Lindex:
Kui ma tahan midagi kohe ja otse poest osta, siis on alati Lindex esimene koht kuhu lähen. Riided on valdav enamuses kaasaegsed ja kvaliteedi üle ma pole siiani nuriseda saanud. Sukkpüksid on seal ka suurusesse. Lisaks saab tellida ka netipoest. Ma ise pole seda veel teinud, kuna lähim Lindex asub üsna lähedal, Valmieras.
Soodukaid tehakse ka tihti - see mulle meeldib!

Esprit:
Väga meeldib! Jube Krõbeda hinnaga kahjuks, ostan ainult soodushindadega (tellin Amazonist). Pluusid on väga heast materjalist, mõnusad ja pehmed.

Next:
Next on üsna kindla peale minek. Olen sealt lastele väga palju tellinud! Hinnad on nii ja naa. Alati võiks soodsam olla, eksole! :D Aga konti ei murra ja sealt saab alati kõike, mida parasjagu vaja. Valik on lai ja riided ilusad. Bodyd mulle ei meeldinud. Kuidagi laiad olid ja paatkaelus vajus üle õla. Neid ma sealt ei tellinud. Aluspesu ja sokid on soodsates mitmikpakkides. Lisaks ka särgid-retuusid. Ainuke asi, et sukkpükse sealt enam ei telli, need on alati mitu numbrit väiksemad olnud, kui peaks. Iseenesest kahju, sest Nextis on maailma ilusaimad sukad.
Tarne on netipoest 3-5 tööpäeva. Siinkohal mainin, et netipoes on tooted odavamad kui "pärispoes" ja tellides 20€ eest, postikul ei lisandu.
Kahjuks ei tehta Next netipoes ühtegi soodukat, ma ei tea kuidas "pärispoega" on?

Üleriietest kokkuvõtvalt:
Lenne on hea kvaliteediga aga kahjuks disain jätab viimasel ajal väga soovida. Jopedel on sädelevad karvased kapuutsiääred jne. Nüüd ostan Lennelt ainult mütse, kindaid (ilmastikukindlad kindad on sealt kõige paremad mis üldse proovinud oleme), või k/s traksipükse.
Reima on lemmik! Ilusad riided ja kvaliteet on hea. Hind on ka muidugi vastav :D
Huppa meeldis/meeldib mulle ka, aga kahjuks seda on nii vähe ja valik on väikseks jäänud. Netist ei saa seda vist üheski poest.

Millised lasteriiete tootja teile meeldib? 
Millistes pettunud olete?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Milliseid riideid me lapsed kannavad?