EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

BABE šampoon juuste väljalangemise vastu

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tutvustan Teile täna Babe šampooni. Mina pole varasemalt Babe toodetega mingit kokkupuudet omanud, kuid mõtlesin, et võiks mingit uut šampooni proovida, mis tugevdaks juukseid veidike. See šampoon on saadaval apteekides ning maksis 11 eurot. Toodet on 250 ml.

 

image

Nagu ikka alustame sellest, mida toode lubab. Lubab vältida juuste väljalangemist, stimuleerida juuksekasvu ning muudab juuksed tugevamaks. Soodustab peanaha vereringet ja hapnikuvarustust. Toode on parabeenide vaba ning hüpoallergeenne. Samuti reguleerib see rasueritust ning sobib kasutamiseks sebboröa korral. Kõlab päris hästi, või mis? Igatahes olin väga põnevil ning hästi meelestatud. 



image

Šampooni kättesaamisega probleeme ei tekkinud ning ka potsik ise on tagasihoidlik valge, mitte midagi häirivat. Lõhn on samuti tagasihoidlik ning ei häiri üldse. Kahjuks minu juustele ei sobinud see toode absoluutselt. Eeldasin, et kuna mul on vägagi rasused juuksed on see šampoon justkui mulle loodud, kuid eksisin. Kahjuks ei pese see šampoon mu juukseid isegi korralikult läbi, seega pärast pesu näevad juuksed ikka rasused välja. Samuti tekitas see pähe päris hullusti kõõma. Tean, et juuste tugevdamiseks ning juuste väljalangemise peatamiseks pean šampooni järjepidevalt pikemat aega kasutama ning võibolla see isegi mõjuks aga ma lihtsalt ei suuda. Ükski šampoon pole veel mu juukseid nii inetuks jätnud ning sellise raha eest ei osta ma kindlasti seda šampooni enam kunagi. Äkki kellelegi Teist sobis see šampoon? Millised on Teie kogemused? Kahjuks mina pidin tootes pettuma, kuid kui kellelgi on mõnda tõsiselt head šampooni soovitada rasustele juustele siis jään ootama. :)


image

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina BABE šampoon juuste väljalangemise vastu