EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

SHEINSIDE//Wishes-wishes-wishes

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Uurime täna pisut Sheinside lehekülge ning vaatame koos, mida huvitavat sealt praegu leida võiks. Kui olete sarnaseid postitusi enda blogis teinud või leidsite samuti midagi põnevat, mida hirmsasti tahaks siis ootan neid ka kommentaarides.

 

Valin välja enamasti midagi sellist, mis sobiks kanda soojemate ilmadega, sest ootan neid juba nii väga! Piiluge kindlasti ka neid linke, mis ma piltide alla lisan, sest Sheinside üks väga hea külg on ka see, et sealt võib leida väga erinevate inimeste pilte ning vaadata, kuidas antud riideese seljas istub. Minu arvates väga lahe.

image
                                       1.KLEIT                                                                             2.KLEIT

Esimesed on siis kaks kleiti, mis on mulle juba päris ammu silma jäänud. See lilleline sobib minu arvates päikeseliste ilmadega lihtsalt suurepäraselt ning see triibuline näeb kindlasti väga lahe välja saabaste, nahktagi ja kaabuga. 


image
                                        3.MANTEL                                                                               4.JAKK 

Need kaks jakki on sarnase mustriga, kuid muidu täiesti erinevad. Esimene jakk on pikem ning sobib minu arvates külmema ilmaga paremini ning teine on selline lihtsalt peale visata, kui külm hakkab. Kindlasti ideaalne suvisel õhtul.


image                                     5.JUMPSUIT                                                                   6.SEELIK

Tehke häält, kes midagi sarnast lapsena kandis. Mina igatahes kandsin, kuid ka täiskasvanud inimese seljas näevad need ülilahedad välja. Proovige kindlasti. Lillemuster on minu arvated väga naiselik ning sobib nii noorematele, kui ka vanematele. Sheinside lehelt võib leida taolisi seelikuid ka teistes värvitoonides. 

image                                      
                           7.PÄIKESEPRILLID                                                    8.PÄIKESEPRILLID

Ja kindlasti üks vajalikumaid esemeid kevadel-suvel on päikeseprillid. Sheinside lehelt võib neid leida päris hea hinnaga ning mina valisin välja ühed värvilised veidi ümaramad prillid, sest tahaks hirmsasti näha, kas need sobiksid mulle ning teised klassikalisemad mustad, kuid eriliseks teeb need kiisusilma efekt, mis rõhutab näojooni väga hästi.

Loodan, et see postitus oli huvitav ning ootan nüüd ka Teie lemmikuid kas siis minu valitud esemetest või Teie enda lemmikuid. Samuti oleks meeldiv lugeda üleüldse Teie kogemustest Sheinside e-poega. :)


Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina SHEINSIDE//Wishes-wishes-wishes