EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lühidalt tänasest Tartus käigust

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nagu ma hiljuti mainisin, ei raatsinud ma endale jalgratast osta ja olin nõus laste rattamatkad joostes läbima. Ega ma kõva jooksumees poleks olnud. Asi oleks hoopis nii lõppenud, et laste pikemad rattasõidud oleks lihtsalt ära jäänud. Üksi ma neid ju kuhugi veel ei lase.

 

Kaalusin pruugitud ratast. Võib juhtuda, et linnanaine sõidab oma rattaga vähe ja lõpuks jääb see üldse seisma. Ühe vana - teise uus. Vaatasime Timmoga mõned välja - mina hindasin välimust, meespool vaatas tehnilist sobivust ja mingeid näitajaid veel. Mina arvasin, et pedaalidest ja korvist piisab :D

Lõunaks oli ratas välja valitud ja läksime sellele Tartusse järgi. Ja no kui Tartusse minek, siis peab ju ujuma ka minema! Ujumisega on meil viimasel ajal kehvad lood, iga kord keegi unustab midagi maha. Üleeelmisel korral sain tänu oma peale uued bikiinid. Eelmisel korral sai Daisy uued kätised.
Täna arvasin, et hea plaan oleks, kui igaüks otsiks ise oma kätised ja ujumisriided välja ja paneks need kotti. Hetk enne autosse astumist tuli meelde, et ma enda ujumisriideid ei võtnudki. Õnneks meenus see enne Tartusse jõudmist :D

Ujulasse jõudes ja end paljaks koorides seletab Daisy: "Mina seekord võtsin kolm paari ujumisriideid kaasa. Siis on hea valida!"
Hakkan mina siis kotist asju välja tõstma ja küsin Daisy käest: "No kus su kolm paari ujumisriideid siis on?"
Daisy hämmeldunult: "Ma panin need diivanile, kas sa siis ei näinud???"
Mina: "Kotti pidid ju panema!"
Daisy: "Hehh, ostame siis uued!"
Daisy oli täna Auras see, kes ujus pandamustriliste trussikutega :D

Ahhjaa...jalgratas! Selle saime kenasti kätte ja koos erinevate paberite ja tsekkidega. Rattas näeb hea välja ja ma olen väga rahul! Hästi lai sadul on ka! Timmo arvas, et sobib mu suure persega:D Homme arvatavasti lähen esimesele sõidule, mis sest, et meil on siin lumi maas! Võib-olla näitan oma uut sõiduriista homme teile ka :)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Lühidalt tänasest Tartus käigust