EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Soovid, soovid, soovid: mõned olulisemad ja vähemolulisemad soovid

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tahtsin teile täna nii nii väga miskit postitada ja kuna ma ka kaubanduses olin ringi kolanud, siis tegin endale väikese soovidenimekirja ja rõõmuga jagan seda ka teiega. Ning teate miks? Mul oleks mõndade toodetega hädasti teie arvamust ja nõu tarvis :)

 

image

1. Aeg - jah võib ju jääda mulje nagu ma tahaks oma tuppa ilusat seinakella, kuid see pilt on vaid illustreerimiseks. Tegelikult olen ma kohutavalt kimpus ajaga ja kui seda vaid saaks kuskilt osta, siis ostaks ma seda kindlasti kilode viisi kokku. Suurem osa mu päevast kulub kas koolile või treeningutele, nädalavahetustel olen hõivatud oma keha piitsutamisega ning see on tekitanud olukorra, kus enam pere ja sõprade jaoks aega polegi ja sellest on meeletult kahju...

2. Nikon D3200 peegelkaamera (või ükskõik milline hea kaamera, mis muudaks mu pilte natukenegi paremaks) - kui ma tegin oma lugejate seas küsitluse, siis tuli välja, et minul lugejaid häirib kõige rohkem see, et pilte on vähe ja need on paha kvaliteediga. Nõustun täielikult. Te ei kujuta ette, kui palju võtab aega ainuüksi toodete pildistamine. Ma pean selleks tegema nii palju ettevalmistusi ja nii palju mässama valgusega, et pildid natukenegi paremad jääksid. Igast tootest tuleb teha vähemalt 15 pilti, et neist umbes 2-3 normaalselt pilti saada. Kogu pildistamisprotsess võib sageli võtta ligikaudu tunni just seetõttu, et mu digikaamera ei suuda mu nõudmisi rahuldada. Ning piltide töötluseks kuluv aeg on tavaliselt umbes pool tundi.

Kaamera ostuks ilmselt praegu kindlasti ei lähe, seega tuleb loota vaid imedele, et äkki ühel päeval saan ma suure kolaka vastu pead taevast alla sadanud kaameraga... :D

3. Korralikud jooksutossud - sel treeninghooajal olen hakanud rohkem rõhku panema jooksmisele ning kuna mu vanad jooksutossud on mind kenasti üle nelja aasta treeninud, siis vajaks need kindlasti väärikale pensionile saatmist. Seetõttu olengi hetkel otsimas uueks hooajaks omale jalavarje, mis oleksid mugavad ning eelkõige mõeldud jooksmiseks. Oskate siin ehk tuua soovitusi? :)

4. ja 5. Real Techniques vs Ecotools pintslid - see on nüüd küll koht, kus ma sooviksin kuulda teie nõuandeid. Ma avastasin oma sahtlipõhjast seisma jäänud meigipintslid (Aliexpressi "tippklassist") ning õppisin natukene, mida iga pintsliga täpsemalt teha saab ja mis kohti tuleks iga pintsliga rõhutada. Mu igapäevameiki on see palju palju paremaks ja loomulikumaks muutnud ja tänu sellele on mul tekkinud ka tahtmine soetada omale ühed korralikud meigipintslid. Eriti suurt puudust tunnen silmameigiks mõeldud pintslitest. 

Juba pikka aega olin ma täielikult Ecotools'i pintslite usku ja otsisin variante, kust saaks neid kõige soodsamalt (kõige taskukohasemad ja ilma ilmatusuure juurdehindluseta on need saadaval: http://www.iherb.com/), kuid samas mida rohkem ma Anna Elisabethi ja Miss Liina blogi loen, seda rohkem tekib mul ikka tahtmine kalduda Real Techniques pintslite poole, mis on paraku Ecotoolsi pintslitest ka kallimad ning minu jaoks tunduvad natuke ehk liiga suured, aga harjaste poolest vägagi kasutajasõbralikud ( ka Real Techniques pintslid on mõistlik tellida: http://www.iherb.com/) Ning nüüd ootangi ma teilt teie kogemusi kummagi brändiga ja otseloomulikult ootan ma ka seda, et teeksite mu elu veelgi keerulisemaks ja soovitaksite veel mõne kolmanda firma pintsleid... :D

Aitäh juba teile kõigile ette ära, kes mind natukenegi õigele rajale suunata oskavad :)

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Soovid, soovid, soovid: mõned olulisemad ja vähemolulisemad soovid