EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Something Truly Luxorious – Charlotte Tilbury

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oi kui pikalt olen ma vaadanud ja imetlenud ilublogides Charlotte Tilbury luksuslikku kosmeetikat. Selle imeilusad pakendid ning blogijate eranditult tooteid kiitvad kommentaarid kasvatasid mu soovi Charlotte Tilbury kosmeetika järgi nii suureks, et olin valmis CT modelleerimispaleti juba hingehinna eest UK-st ära tellima. Aga mu soovidest jõuti ette ning sain kaunid Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow paleti, kontuurimispintsli ning Cheek To Chic First Love põsepuna kingituseks! :) Teate, mu rõõm on nii suur ja olen nii tänulik oma kallile, et ta nii kauni kingi mulle tegi!


***
You know how long I have been looking at Charlotte Tilbury luxorious make-up in different beauty blogs and dreamed of it :) All Charlotte Tilbury items looks amazingly beautiful and everybody are saying only positive words about them. So I was almost ready to order sculpting palette with very high price from online shop till I got this beautiful present from my Darling! I received Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow sculpting palette, powder & sculpting brush and Cheek To Chic First Love blush! I’m so-so happy and grateful that my Darling made me such a luxorious gift. Thank You so much!

(null)

(null)

(null)
See kontuurimispalett on kõige ilusam, mida näinud olen ning esimesed katsetused sellega on olnud väga nauditavad. Kontuurimispuuder on pigem õrna pigmendiga ja hästi hajutatav, mis võimaldab mu heledal nahal saavutada väga kena ja loomuliku tulemuse. Mu senine M.A.C.kontuurimispuuder oli nii tugeva pigmendiga, et pidin selle kasutamisel ääretult ettevaatlik olema, et pruuni triipe kuskile ei jääks.
Highlighter on klassikaline, kerge sädelusega ning samuti pigem õrna pigmendiga.
***
This contouring palette is definitely the most beautiful I’ ve ever seen and first trials with it have been very enjoyable. Contouring powder is rather with gentle pigment and well blendable which suits very well with my light skin. My current M.A.C. Contouring powder is with strong pigment and I have to be always very careful with applying it to avoid ugly brown stripes.
Highlighter is classical, with a gentle sparkle inside and rather with gentle pigment as well.

(null)

(null)

(null)

(null)
Cheek to Chic First Live on mu esimene neutraalsetes beezides toonides põsepuna (pildil tundub natuke roosakam kui ta tegelikult on), mis jääb põskedele ääretult kaunis ja tagasihoidlik. Eriti sobiv talviseks perioodiks, mis nahk on päikesest puutumata ja kahvatu.
***
Cheek to Chik First Love is my first blush in netural beige shades (it looks little bit too pinkish on the picture as it really is) which looks absolutely adorable in cheeks. It’s very suitable in winter period when skin is rather pale. Lovely!

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Something Truly Luxorious – Charlotte Tilbury