EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: kevadele vastu kohevate juuste ning klaari näonahaga

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oma Avonilt saadud pakikese parimad palad jätsin kõige-kõige viimasteks.
Täna räägin ma teile imelise lõhnaga niisutavat juuksemaskist ning näonaha hoolduseks mõeldud kilemaskist, mis aitab eemaldada kõik pahad tegelased nina-, lõua või otsmikupiirkonnast.


image
1) Avon Planet Spa Amazonian Treasures toitev juuksemask 
image

Mask lubab taastada kuivi juukseid juurtest otsteni, lisada läiget ning tugevust.

Toimeaeg: 1-10 min

Põhjus miks mask minus huvi tekitas oli see, et see lubab kahjustatud juustega imesid teha. Ma pole veel endiselt oma juuste kahjustatud osast lahti saanud ning püüan taastada seda, mida taastada annab. Mul olid sellele maskile väga-väga kõrged lootused seatud, sest Avoni juuksehooldustooted on eelnevalt mulle väga hästi sobinud ning juustega imesid teinud.

See mask on oma tekstuurilt umbes nagu üks keskmisest paksem palsam, maskilt oleks lootnud ehk natuke veelgi paksemat koostist. Toode on lillaka värvusega ja selle lõhn on lausa kirjeldamatult hea. See on ülimalt marjane ja kergelt magus ning mis peamine - see lõhn jääb juustele pikaks pikaks ajaks ka püsima :)

image

Toitev on see tõepoolest, aga ma oleks oodanud ehk natukene rohkemat. 

Juuksed muutuvad küll palju pehmemaks, säravamaks, siidisemaks ja siledamaks, samuti annab mask juustele ka kohevust ning muudab need ülimalt hästi kammitavaks. Nagu ma ka eelpool mainisin on kiharad tõesti meeletult hea mustikalõhnaga. Ainus millega ma rahul pole on see, et peale maski kasutamist oli mul siiski tarvis kasutada niisutavat seerumit, sest juukseotsad olid täiesti kuivad.

Kuid teie ees on enne/pärast võrdluspilt, et näeksite, kuidas mask siiski mu juuste olukorda paremaks muutis:

image

Avon Planet Spa Amazon Treasures toitev juuksemask on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 12,60 eur (4. kataloogis soodushind 9,49 eur).

Hindeks 8/10

2) Avon Clearskin Professional vedel puhastusriba

image

Ninapiirkond on ainus probleemne koht minu näonahal. Seal kipuvad pahatihti poorid ummistuma ja väikesed mustad täpikesed tekkima. Seetõttu olen otsustanud ninaplaastrite kasuks, mis on tegelikult üsna kulukas lõbu. Kui ma nägin Avoni kataloogis vedelal kujul "ninaplaastrit" ei suutnud oma uudishimu talitseda. 

Vedel puhastusriba sobib väga hästi puhastamaks kõiki probleemseid piirkondi (nt T-tsoon).

"Riba" on pudelis tõesti vedelal kujul ning meenutab mulle miskipärast koostiselt mett, sest see on väga veniv ning kleepuv. Geelja koostisega tootel on tagasihoidlik nn "tüüpilise näohooldustoote" lõhn mis on vägagi neutraalne ja kasutajasõbralik.

image

Toimeaeg on puhastusribal 20 minutit, kuid see sõltub täielikult kogusest ja geeli paksusest - mida õhem kiht, seda väiksem ka toimeaeg.

Mina soovitaksin peale kanda pigem paksema kui õhema kihi, sest kui hakata puhastusriba eemaldama, siis võib õhema kihina kantud riba eemaldamisel pidevalt rebeneda ning samuti pole õhukesel kihil ka "jõudu" välja rebida kogu mustust naha sügavatest pooridest.

Pean tõdema, et sedasorti "ninaplaaster" toimib  väga hästi. Peale eemaldamist on puhastusribal näha kuidas kogu ummistav kraam on pooridest välja tiritud. 

Ninapiirkond püsis mul puhtana umbes 4-5 päeva ning alles siis hakkas sinna uusi ja tillukesi mustpäid tekkima. 

Puhastusriba soovitan kasutada 1-2 nädala tagant, liiga tihti kasutamiseks see ei sobi, sest lisaks mustusele võtab see enda külge ka kerget nahakihti, mistõttu tuleks peale riba kasutamist puhastatud piirkonda ka kreemitada.

Proovisin teile ka enne-pärast pilti teha, kuid minu kaamera seda paraku ei võimalda... :(

Avon Clearskin Professional vedel puhastusriba on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 8,10 eur (5. kataloogis soodushind 4,99 eur).

Hindeks 9/10

Tänane ilm oli lihtsalt i-m-e-l-i-n-e, loodan, et sel kevadel pole meile suuri üllatusi varuks ning sellised päikesepaistelised päevad saavad peagi igapäevaseks nähtuseks :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: kevadele vastu kohevate juuste ning klaari näonahaga