EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Wellness by Oriflame protein snack

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Lubasin siin ammu, et annan ka teile teada kuidas mulle Oriflame'i tooted meeldisid ning siin on üks nendest - Natural Balance šokolaadibatoonid. Ütleme nii, et alguses, kui ma alles esimest maitsesin, siis üllatusin meeldivalt, sest maitse on neil hea. Vähemalt minu jaoks, sest mulle meeldivadki proteiinibatoonid just sellepärast, et need pole liialt magusad. Tekstuur on neil ka hea, nii et söömisnaudingu saab igal juhul haha. Hea on veel see ka, et need tunduvad üsna suured , vähemalt võrreldes minu praeguse lemmikuga, milleks on Fast'i Naturally High Protein. Kuigi kui ma nüüd üle vaatasin, on neil kaaluvahe vaid 5 grammi. Aga igatahes on see hea kosutav vahepala, kui on vaja ruttu midagi süüa suurema nälja kustutamiseks.

Mina sõin näiteks otse peale jõusaali enne koju jõudmist, kuna proteiinipulber on meil hetkel otsas (aga uus on õnneks välja valitud ja kohe-kohe tellimisel) ja suutsin ilusti ära kannatada kuni trennijärgne söök valmis sai tehtud.
Kui nüüd selle batooni sisaldust natuke uurida, siis proteiini on selles ikkagi suht vähe. Kui 35grammisest Fasti batoonis on 42% valku, siis 40grammises Oriflame'i batoonis ca 20%. Kilokaloreid on ka selles 30 võrra rohkem, aga samas on see siiski kordades parem valik, kui tavaline šokolaadibatoon (Snickers jms). Nii et olenemata sellest, et suurele ja võimsale sporditoidu tootjale ta vastu ei saa, on tegemist ikkagi hea tootega. Iga väike vahetus tervislikuma alternatiivi vastu on samm edasi! Keep going! :)

image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Wellness by Oriflame protein snack