EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Sports nutritions

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna on olnud jälle üks nendest ideaalsetest päevadest, kus ma ärkan hea tujuga üles, olen energiat täis ja siiani on mu tuju ülimalt hea. Kuna mul on täna ainuke vaba päev ning siis jälle 4 tööl (see kuu üldse ca 200 töötundi, aga ma olen nüüd õnneks sellega juba leppinud ja ennast positiivsele lainele saanud), siis otsustasin jälle vara üles ärgata. Siinkohal oleks veel õige aeg mainida, et ma olin eile töölt koju tulles juba rõõmu täis, sest Marko tuli Kuremaalt tagasi ning kodus ootas palju head ja armsat :).

Aga tänasesse tagasi tulles.. lahkusime kodust umbes samal ajal ning minu sihtkohaks taaskord Kristiine keskus, kust sain oma igasugused tellitud pakid kätte. Ja ega kogu see suur spordisöök just väikesesse karpi ei mahtunud, seega käisin ma väga suure kastiga mööda linna ringi, sest vaja oli veel korra Viru keskusest ka läbi hüpata. Aga ma sain endale nii palju häid ja vajalikke asju, et ennast üha rohkem motiveerida ja oma unistused endale lähemale tuua. Jaaa kuna üks nendest on kindlasti oma ideaalse keha üles ehitamine, siis sai jälle vajalikke asju tellitud. Ja tegelikult on ilma proteiinita jõusaalis ikka kõvasti raskem, sest lihased ei taastu piisavalt kiiresti ja jõudu jääb ka väheks. Aga nüüd - uus nädal ja anname endast parima! Ma olen väga põnevil just eriti selle BioTechUsa Mega Fat Burneri pärast, sest kiidusõnu olen palju kuulnud ning tahaks juba isegi selle mõju ja tulemusi näha :) . Meel on igatahes vägaaa hea ning kuna päike on ka ennast lõpuks nähtavale toonud, siis oleks õige aeg see esimene kevadine jooks õues ära teha, let's go! 

image image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Sports nutritions