EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Saving Is Over, Welcome New Lipsticks!

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Veebruar, minu säästukuu, on möödas ning premeerisin end seetõttu täna kolme imeilusa uue huuleläikega :) Säästukuu möödus suhteliselt edukalt – ma ei ostnud ühtegi riideeset, nagu endale lubasin. Küll aga ostsin Farouk Chi palsami (praegune saab kohe otsa) ning neli Make Up Store sädelevat lauvärvi, mida õhtuse meigi juurde vajasin. Ja see oli tõepoolest kõik :) Aga ega raha järgi ka jäänud, ma tõesti ei tea, kuhu pagan see raha nii iseenesest ära kaob!


***
February, my spending month is finally over and as I managed to keep my promises not to buy any new clothes and things that I really don’t need quite good, I awarded myself today with three beautiful lipglosses :) During February I only bought new Farouk Chi conditioner (current one is on the end) and four new shiny eyeshadows from Make Up Store for my evening and more festive looks. And that was it, mission completed :)

(null)
Aga hea küll, säästukuu eduka läbimise eest premeerisin end täna kohe mitmete asjadega: 3 imeilusat huuleläiget, uued kaaned iPadile (vanad olid rohkem kulunud ja rändasid otse prügisse) ning targa vannitoakaaluga, mis suhtleb telefoniga ja mõõdab lisaks kaalule kehamassiindeksit, lihasmassi, vee sisaldust kehas, rasvamassi jne. See ost aitab mul jälgida oma treeningute tulemusi, nii äge :)
***
But well, as I kept my promise in February and didn’t bought any new clothes, I bought several things today: 3 new lipglosses, new covers for iPad and smart scale that measures my weight, body mass index, water amount in body, muscular mass etc. That purchase exites me a lot as I’m training 2-4 times per week and would like to follow the progress I make. So cool :)

(null)
Aga tagasi huuleläigete juurde. Kevad tuleb ja uued värvid on jõudnud poodi ning järeldusena saan öelda, et sel kevadhooajal on moes fuksiatoon oma erinevates varjundites. Täna ma küll fuksiatooni ei ostnud, vaid otsustasin kahe igapäevasema tagasihoidlikuma tooni – Lancome Lip Lover Abricot Tango ja Orange Manege ning särtsakama Dior Addict Fluid Stick 373 Rieuse kasuks. Ma ei tea, kuid huulepulga/läike ostmine teeb alati tuju nii heaks, rõõmu on kohe pikemaks ajaks :)
***
But back to new lipglosses. Spring is arriving and new lipstick colors have arrived to the shops. As a conclusion I can say that fuschia tone in different shades is the must have in this spring. I didn’t bought fuschia myself today but decided for two little bit more modest tones from Lancome – Lip Lover Abricot Tango and Orange Manege and a bit more pigmented pink from Dior Addict (373 Rieuse). I don’t know how about you, but each time I buy new lipgloss or lipstick it makes me so happy :) I know it’s silly, but so it is :) Small thing, but enjoyment for longer.

(null)

(null)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Saving Is Over, Welcome New Lipsticks!