EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Sigma – Brand That MUA-s Recommend

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui jumestuskoolitusel käisin, vaatas koolitaja kohe üle mu jumestuspintslid. Vähe sellest, et ta hakkas neid kohe pesema :), hindas ta enamikke mu pintsleid väga kriitiliselt, sest nad olid valdavalt sünteetilistest karvadest ja seega õrnale silmaümbruse- ja ka näonahale pisut karmid. Kuna ta ise kasutas ja kiitis taevani Sigma Beauty pintsleid, olengi järk-järgult oma töövahendeid uuendamas.


***
Some time ago, at one make-up training I participated, the teacher looked through my make-up brushes. She was quite critical about them ai owned as they were made mostly from synthetical hair and not so gentle against my skin. As she was using and highly recommending Sigma Beauty brushes, I am changing my current brushes step-by-step against Sigma tools.

(null)
Mu tänastele Sigma jumestuspintslitele, mida on kokku 3 (2 lauvärvidele ja puudripintsel), lisandusid täna veel 3: highlighter pintsel (F35), kontuurimispintsel (F05) ja lauvärvipintsel (E37, selle tellisin oma tarkusest, tundus, et võiks vaja minna :).
Kaks esimest pintslit on väga mõnusa pehme karvaga, kuid lauvärvipintsel on suhteliselt karmi karvaga ning pean natuke nüüd youtube’s uurima, kuidas ja mis otstarbeks seda kõige targem oleks kasutada. Võimalik, et see ost läks vähe metsa :/
***
I added three new brushes to my current three Sigma brushes: highlighting brush (F35), contouring brush (F05) and blending brush (E37; I bought this from my own wisdom :).
First two brushes have very soft hair, but blending brush has quite hard hair and I don’t know now exactly how to use it. It seems too harsh for gentle eye area… Maybe the blending brush wasn’t the best purchase :/

(null)
Lisaks uutele pintslitele premeerisin end imeilusa lauvärvipaletiga, mida erinevates blogides sageli näinud olen. Sigma Smoke Screen koosneb 12 värvist, 4-st matist ja 7-st õrna sädelusega toonist. Hakkan seda nüüd tasapisi katsetama, paleti neutraalsed toonid sobivad igapäevaseks kasutamiseks imehästi. Kas kellelgi on kogemusi Sigma lauvärvidega, mis nende kohta öelda oskate?
***
Additionally to new Sigma brushes I rewarded myself with absolutely adorable new eyeshadow palette which has caught my attention in different blogs. Sigma Smoke Screen consists of 12 colors: from 4 matte and 7 little bit shiny shades. Neutral shades are perfect for everyday use, so I’ll start to use it with big interest. Does someone of you have any experiences with Sigma eyeshadows?

(null)

(null)

(null)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Sigma – Brand That MUA-s Recommend