EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Veel üks kingitus ja seebi"kiiksudest"

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Alles sain eile SmartPostist paki (varsti näitan, mida me kõike sellega teha oskame), kui täna jälle tuli sõnum, et miski pakk mind seal ootamas. Üllatus missugune. Nuputasin kuni paki kättesaamis hetkeni, mis seal olla võiks. Suur tänu Hill & Knowlton Eesti`le!

 

No vaadake kui armas lipsuga pakike seal lisaks hambapastale ja dušigeelile oli:

image
Pakis oli kõik vajalik kraam - selliseid asju kulub meie peres palju...väga palju! Dove dušigeelid meeldivad mulle väga! Hetkel mul on kasutusel nende kurgiga variant.

Signali valgendavat hambapastasi ma pole proovinud ja prooviks seda kohe täitsa suure huviga. Lubab koheselt, peale esimest harjamist, valgemaid hambaid. Olete proovinud? Kuidas meeldis?

image
Meie peres on kõige suurem seebifänn Timmo. Kui kodus seepi pole, siis ta on päris jännis omadega :D Talle ei meeldi dušigeelid - ei pidavat nahka puhtaks tegema. Ainult seep tuleb kõne alla, see on ainuke õige värk!

Tegelikult on minul ka üks seebi"kiiks". Mul on see muidugi räigemat sorti :D Ma ei kannata, kui keegi, kelleks meie peres on ilmtingimata Timmo, pestes seebi maha pillab. Ma pikemalt asja juures ei peatu, sest see "kiiks" on juba piisavalt nilbe :D Ma ei tea, miks ma seda üldse mainisin, see on lihtsalt nii haige! :D

Sponsoreeritud postitus.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Veel üks kingitus ja seebi"kiiksudest"