EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

FriendlyBands

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem


Mõnda aega tagasi saatis FriendlyBands Eesti meeskond lastele hunniku kummirõngaid ja ümara meisterdamislaua. Lapsed olid saadud pakist sama elevil kui mina. Või oli see vastupidi: mina olin sama elevil kui lapsed. Ka mulle meeldivad erinevad käsitöövormid ja koos lastega meisterdamine on tore!

image
Meile saadeti Sunshine Loom komplekt, kaks erinevat kummipakki, ühed neist pimedas helendavad ja kaks personaalselt lastele tehtud käevõru ning neoonkollane FriendlyBands seljakott. image
Meisterdusaluse all on koht kummide jaoks. Väga mugav on lapsel kogu meisterdamine koos pooleli oleva tööga ühes tükis kaasa võtta ja see ei pudene laiali. Heegelnõel  kinnitub aluse külge. Laud on nummerdatud - see teeb lihtsamaks õpetuste jälgimise.

image
Esialgu proovisin teha kaasas oleva õpetuse järgi, aga kuna ma sellele päris hästi pihta ei saanud, tegin esimese võru video järgi. Kui enam-vähem süsteem selge, sain ka joonistelt aru, kuidas midagi teha. Loogika hakkas lihtsalt tööle :D Videosid saab vaadata siit.

image
Meisterdamisaluse nagad on mõnusalt ümarad ja kummid ei takerdu üle tõstmisel - kõik käib sujuvalt. Nagasid saab vahetada, juhul, kui mõni peaks näiteks kukkudes katki minema. image
Pimedas helendavad kummid olid automaatselt laste lemmikud!

image
Tavalised kummid:

image
Kingitusena saadetud käevõrud ja komplektis olnud kaunistused. Süsteem on neil sama mis Crocsi jibbitz`idel. Võibolla sobivad isegi Crocsidele, pole veel proovinud. Lapsed tõstavad pidevalt neid ühelt võrult teisele.

image
Mõned valmis tehtud võrud näitan ka ette. Esialgu mõtlesin, et nende õpetuste järgi on nii raske teha ja ilmselt olen mina meie peres ainuke, kes nendega hakkama saab, aga näed, Kristella teeb juba ise. Alumisel pildil on Kristella tehtud kolmas ja neljas võru. Tegelikult meil on erinevaid võrusid kaks korda sama palju veel, aga teised on lihtsamad, ehk tavalised. Daisyl pole veel püsivust nende keerukate mustrite tegemisel, tema teeb meil lihtsamaid variante.

image
Mulle väga meeldib, et lastele pakub kummidega heegeldamine nii palju rõõmu. Et neil on üldse tahtmist käsitööga tegeleda. Üldiselt ei mõõdu meil ühtki päeva ilma kummirõngasteta :D Isegi täna hommikul, vabal päeval, ärkasin nende pärast: "Emme, palun aita mul käevõru külge kinnitus panna!"

Kui nüüd päris aus olla, siis kui Kristella esimesi kummirõngaid, LoomBands`e poes nuiama hakkas, kujutasin vaimusilmas ette, kuidas meil terve elamine on neid kumme täis. Neid on ju niiii palju! Lohutasin end sellega, et vähemalt mahuvad nad tolmuimejast sisse.
Õnneks on kord majas ilma tolmuimejata. Kõik on kenasti karpides hoiul ja harva leian mõne kummi kuskilt mujalt, nt oma voodist :D

FriendlyBands meisterdusaluseid müüb lett.ee netipood. Nüüd märkasin, et sealt samast kohast saab ka EOS tooteid, nii et kaks kärbest ühe hoobiga!
FriendlyBands Facebook.

Kas teie või teie laps tegeleb "tänapäevase" heegeldamisega?

Sponsoreeritud postitus. 


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje FriendlyBands