EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Snapshots from yesterday

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 Olen enda jaoks avastanud, et vabadel päevadel vara üles ärkamine on nii mõnus. Kuna Marko läheb vara kooli ja äratus on juba pool 7, siis algab ka minu päev vara. Hea on mõelda, et kuhugi pole kiiret ja ma saan lihtsalt nautida kodus olemist. Eile sain juba kella kümneks suure koristamise tehtud, et ikka veel mõnusam oleks hommikusööki nautida sellisel vihmasel päeval nagu eilne oli.

 

image
image
Big breakfast - mu lemmik!
image
Enne 11 olin juba kodust lahkunud ning sõitsin Kristiinesse. Mulle ikka nii meeldib, et minu kõige lemmikum kaubanduskeskus mulle nii lähedal on. Soojemate ilmadega saab sinna kõndimisest üks hea jalutuskäik.

image
Tegelikult läksingi just neid saapaid ostma, aga proovides tundusid need ikkagi kuidagi liiga suured.. Aga see jope! Millegipärast on mulle sellises stiilis joped nii meeldima hakanud. Mõnusalt soojad ka.
image
Minu ostukorv täitus seekord nii heade asjadega. Need proteiinibatoonid on mu lemmikud! Kahjuks pole ma veel siiani leidnud kohta, kust neid karbiga osta saaks. Kui keegi juhuslikult peaks teadma, siis let me know! Jaa sellest kreeka jogurtist valmis muidugi minu üks teine lemmikutest vahepaladest ehk siis lihtsalt seesama jogurt püreestatud banaaniga. Mmmm! image
Ja kuna mul läks ikkagi poest oodatust kauem aega, siis koju jõudes oli kõht juba uuesti tühjaks läinud. Sain oma trennieelse vahepala söödud (see väike "võileib" ei olnud mu ainuke söök, just sayin' :D) ja läksin jõusaali. image
Need armsad jalanõud tulid ka minuga poest kaasa, sest saapaid ma ju ei ostnud. Ja tegelikult oli mul juba ammu kindel plaan, et suveks peab ühed valged tennised endale ostma. Positiivse üllatusena olid need juba New Yorkeris olemas ja vaid 9,95€ eest. Super!

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Snapshots from yesterday