EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tangle Teezer – Worth The Hype?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Läksin ka mina nende kiitvate hinnangute õnge ja ostsin endale väikese käekoti suuruses Tangle Teezer juukseharja. Paljud blogijad kiidavad, et see hari on ainuke, mis ei kisu ja lõhu juukseid ja see on mu juuste kasvatamise faasis niiiii oluline :)


***
Tangle Teezer is hairbrush that has become kind of cult product lately and so many people praise it. Users say that it’s the only hairbrush that doesn’t pull and tear your hair, vice versa – it handles your hair so gently and allows them to grow.

(null)
Jah, vastab tõele, et juukseid murdub selle harjaga kammides oluliselt vähem kui tavalise harjaga. Ja see asjaolu kaalub üles harja käes hoidmise ebamugavuse (ei ole harja kuju minu jaoks nii mugav kui “sabaga” juukseharjal). Tore, et harjal on eemaldatav kate, mis kaitseb harjaseid murdumise, aga ka tolmu ja mustuse eest.
Kuigi olen Tangle Teezer harja pea kuu aega kasutanud, on kõik mu teised juukseharjad ka paralleelselt kasutusel. Ehk nii hea hari see pole, et ma teistest juukseharjadest oleks täielikult loobunud. Aga kuna see hari lõhub juukseid oluliselt vähem kui teised juukseharjad, siis kindlasti on see oma hinda, ja ka kiidusõnu väärt.
***
Yes, it’s true that Tangle Teezer doesn’t tear you hair, I have almost none broken hair after brushing. As this is very important I’m not complaining about not very comfy shape, which doesn’t fit so perfectly into my hand (probably I’m more used to tradional hairbrushes with tail). It’s good that the hairbrush has special cover that protects it against dust and dirt.
Despite I have used Tangle Teezer almost a month, my other hairbrushes are in use as well. So it hasn’t turned out to be so good and I haven’t give up of my other hairbrushes. But as it pulls and tears hair much less (=more hair by the end of the day ;), it’s definitely worth it’s price and hype around it.

(null)

(null)

(null)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Tangle Teezer – Worth The Hype?