EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties: December-February

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei Hei!

 

image

Timotei shampoo & conditioner-I mean,these two where pretty decent.My hair was soft and shiny,but i did not like the smell-Way to strong and intense.Also i did notice that my hair got dirty way quicker than usually.

Muidu oli tegemist igati okei toodetega.Juuksed olid pehmed ja läikisid isegi kergelt,aga mulle hakkas see lõhn kohe jubedalt vastu-liiga tugev ja vänge.Lisaks märkasin ,et juuksed läksid kuidagi kiiremini mustaks ja pidin tihedamini pesema.

Dove shampoo & conditioner- I loved those two! I have always had a crush on Dove products.They smelled so fresh and good.My hair was so silky and smooth that i had trouble getting them in to a ponytail:)

Mulle on alati Dove tooted meeldinud ja ka seekord ei pidanud pettuma! Lõhnasid need kaks fantastiliselt ja juuksed olid nii siidised ja siledad,et mul vahepeal oli raskusi neid soengusse sättida!:) 

British Hair  Ample Volume shampoo- To me this shampoo was quite average.I didn't notice any huge difference,actually i did not notice any volume at all.The smell was ok to,but nothing special. Glad that it's emptie now.

Minu jaoks oli see shampoon täiesti tavaline.Olin natuke pettunud kuna olen palju kiitvaid sõnu kuulnud aga mina ei näinud küll oma juustes mingit erinevust,ei mingit kohevust! Lõhn oli ka igati okei ja olen õnnelik ,et see pudel tühjaks sai.

image

Aloe Vera make-up removing wipes- Finally i have found wipes that i really love!  They come in a deal buy two for the price of one.If i remember now then they cost less than 4 €.The wipes are super moist,they remove make-up well and i only needed two to get my face cleaned.They smell really good and fresh and after i actually don't need to get extra washing or even a cream:)

Lõpuks leidsin omale need õiged meigieemaldus salvakad! Leidsin need Prismast ja hinnaks oli kui ma ei eksi vähem kui 4€ ja tulevad diiliga et kaks pakki ühe hinnaga.Sisaldab ta 25 tk ja need on minu jaoks just selle paraja niiskusega,lõhnab mõnusalt ja mahedalt ja mis kõige tähtsam-eemaldab ainult kahega terve kupatuse mu näost.Pärast ei ole vaja isegi nägu üle pesta ja kuna ei jää ka seda kiskuvat tunnet ,ei ole isegi kreemi vaja!;)

image Oriflame Love Nature Aloe Vera cleansing gel and face scrub- Long story short-They are awsome!  More info over HERE Pikka juttu pole-Need kaks on fantastilised.Rohkem juttu leiad SIIT

Dove Pure antiperspirant- I got lucky and i found another deodorant that suits my sensitive skin.It has no fragrance,parabens or alcohol in it .It keeps me dry and also leaves white marks.But i don't care,plus it absorbs quickly and i don't have to make weird moves with my arms!:)

Mul täiega joppas ja ma leidsin omale uue deodorandi mis sobib mu tundlikule nahale.See ei sisalda alkoholi,parabeene ega ka lõhnaaineid.Hoiab mind päeva jookul kuivana ,imendub kiiresti,seega ma ei pea mingeid tobedaid liigutusi tegema,et kiiremini kuivaks:) Jätab aga ülla ülla valgeid plekke!

image

Jean Marc "Mohito"-Really cheap perfume but it smelled so good.Defenetly i would buy it again:)

Üliodav kuid väga hea lõhaga parfüüm.Kuna ta ei ole siiski päris parfüüm,rohkem nagu selline kiire värskendav sprei siis ma ostaks isegi veel:)

Oriflame The One foundation in "Nude Pink"- This was my second bottle and this is hands down the perfect foundation for me.It has the perfect shade,it covers well, it's light and gives me that nice glow.:) Woop woop !:))

Teine pudel sai otsa ja käsi südamel võin öelda,et tegemist on kõige parema jumestuskreemiga mida ma eales proovinud olen ja ma olen väääääga vääääääga paljusid katsetanud.Minu jaoks on ta täpselt õige tooniga,ta katab ilusasti ära kõik mis vaja katta,ta on kerge ja annab selle mõnusa sära või kuma oleks parem sõna isegi:)Ta ei sula mul päeva jooksul maha ka ja kõik on täpselt nii nagu olema peab! 

Oriflame make -up sponge- Uhhh the worst sponge that i have ever tried! It is really hard at first but it gets a little softer by time.Also i had to really work to blend my concealer.And the worst thing is that it does not handle the water-It breaks into two the second it gets all fluffy and full of water.Uhh what a waist..

Minu arust oli see meigikäsn küll täielik jura ja raha raiskamine.Ta on alguses suht kõva võitu ja vajab sisse elamiseks palju aega ütleme siis niimoodi ja pidin ikka päris palju tupsutama ,et oma peitekreemi sisse hajutada.Ning viimase hoobi annab see,et see jurakas,ei talu mitte üldse vett! Niipea kui ta on suureks ja kohevaks paisunud,murdub ta lihtsalt pooleks.Alguses mõtlesin ,et okei võibolla on praak vms aga teine läks sama teed pidi seega täiesti pointless jubin.

The Body Shop Moringa body butter-Loved that body butter.It was so creamy and moist.The smell is just something out of this world!:))

Uhhh see kehavõi oli küll fantastiline.Mõnusalt võine ja niisutas korralikult.Lõhn oli lihtsalt super ja imendus kiiresti nahka.

image

Oriflame Giordani Gold Lucious Volume mascara-One of my favorite mascara.Only just one coat my lashes where insanely long and gorgeous.Did not smudge and stayed perfectly on all day.

Üks mu lemmik tuššidest üldse! Juba ainult ühe kihiga sain ma omale täitsa uskumatult pikad ja eraldatud ripsmed.Ei pudenenud ega läinud päeva jooksul laiali.Lisaks hind on ka jube soodne !

L'Oreal Miss Manga mascara-I wasn't that impressed by that mascara.Yes.it did give me some kind of volume but the texture was kinda dry and flakey.And i did not like the wobbly flexible wand that it had.Way to weird.

Jällegi üks toode mille kohta olen palju kiidusõnu kuulnud kuid pidin pettuma.Tušš oli kuidagi kuiv ja pudenev( vb sain praagi kuigi toode oli täiesti kinnine ostes).Andis küll ripsmetele volüümi aga see hari -no ma ei tea! Liiga painduv ja liikuv kuidagi minu jaoks. Tuup ise oli aga kena...;)

Lirene 3in1 nail polish- I wasn't that impressed by that polish .It says that it gives you shiny and hard nails just in 60 seconds.It was quick i have to say but the hard top shiny coat was a failure.It wasn't that shiny and it didn't last for long on my nails.The wand was way to small and narrow and the brush was just uhhhhh pointless.

Minule see 3in1 küünelakk ei meeldinud.Ta lubas anda tugevad ja läikivad küüned kõigest 60 sekundiga.Tõsi,kuivas ta tõesti kiiresti aga see muu oli kõik jura.Läige kaotas kiiresti oma sära ja peal ei püsinud ta ka kauem kui päeva.Ning ei aidanud ta ka tavalisel lakil kauem peal püsida.Pintsel ise oli suht peenike ja lühike ja need harjased need olid nii kitsad, et närvi ajas kohe.

Oriflame nail food oil-I really liked that oil.It helped a lot.My nails actually did grow much faster.I wish it had a better wider wand though.

Mulle täitsa meeldis see küüneõli.Ta tõesti pani mu küüned kiiremini kasvama,mitte küll nüüd tugevamaks aga siiski mingi kasv oli näha.Ainuke asi mis mind häiris oli see vars-see oleks võinud olla jällegi natuke pikem ja laiem,siis oleks mugavam olnud peale kanda.

image

Lirene SOS warming purifying masks- Those masks where really grainy and grey.They did warm up for a second at the beginning which was really nice.They also had a really bad fake chemical smell.I did not notice any pore tightness or anything else that it claimed.

Need kaks maski olid ikka jube hallid ja teralise koostisega.Lõhnasid nad jube keemiliselt ja ei märganud mina,  et ma oleksin nüüd saanud omale ühtlase nahatooni,kitsamad poorid ja siledamad kortsud:) Küll aga läks ta soojaks alguses aga seda ka nii ainult paariks sekundiks.

Oriflame Essentials face masks-These two where good.They where super creamy and thick.The smell was so good.They left my face really soft:)

Need kaks maski vastupidiselt eelmisele kahele olid hoopis paremad.Sisu oli mõnusalt tihke ja kreemine ja lõhn oli väga hea.Jättis naha super pehmeks ja värskeks:)

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Empties: December-February