EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Veidi sünnipäevast

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere!

Värvisin siin ükspäev juukseid vähe üle. Tumeblondi värviga, nagu ikka. Minu juustes jääb just tumeblond selle kõige õigema värviga. Miks ma siis värvin? Sest mul on üks hall karv peas ja ma ei hakanud seda välja tõmbama. Nojah, järgmine kuu tuleb ju vanusele 3 ette. Tegelikult nüüd enne värvimist oli väljakasv umbes 1,5 cm, ma seda halli karva ei märganud. Võib-olla on närvivapustuse saanud ja ise välja kukkunud :D

 

image
Kui nüüd veidi sünnipäevast rääkida, siis ma pole veel ikka otsustanud, kas pean seda või mitte. Tavaliselt ma sünnipäevi suurelt ei tähista. Teen muidugi süüa ja värki, nagu teistel päevadel ei teeks eks, aga külalisi spetsiaalselt sünnipäevale ei kutsu. No ainult mõnele, kes tuleks isegi siis kohale, kui pussnuge sajaks, ütlen, et tule õhtul kohvi jooma vms. No, et ma enne ikka ettevalmistused ära jõuaks teha.
See "tule mu sünnipäevale", kõlab minu arvates umbes nii, et tule too kinke. Minu arvates kutse sünnipäevale eeldab ka korralikumat pidu, mitte sellist kodust istumist, nagu mul tavaliselt on.
Vot selline sünnipäeva kiiks on mul.
Lastele hakkab ka juba suhtumine "kinke ei pea tooma, meil on hea meel, kui külla tullakse" külge jääma. Ja minu arust on see õige! Inimesed ja nendega suhtlemine ning mõnus istumine on tähtsad, mitte kingid ja tavaar. Muidugi on tavaliselt asi ikka nii, et kui keegi tulebki külla selle kohvi joomise varjus, tullakse ikka kingiga. Aga me ise vähemalt teame, et me kinke ei oota, me ootame inimesi :)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Veidi sünnipäevast