EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lobanurk #5.03.2015

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Nagu te teate, sain mõnda aega tagasi testimiseks Teazy tee komplekti. Ja oi kui raske on end regulaarsele tee joomisele sättida. Aga kuidas juua teed minu moodi? Pane teepakike kuuma vette ja unusta, et sa üldse teed tegema hakkasid! Ja nii ongi! Avastan oma joogi alles siis, kui pingviinid selle pinnal juba uisutavad. Ei tea kas ma olen ainus selline uimane? :D

 

Muide, mul on lähiajal plaanis korralik garderoobi korrastus teha. Kohe selline tõsisem ja põhjalikum, külmale südamele tuginedes. Seal on tänu suurele riidehulgale tõeline ruumiikaldus tekkinud. Korda ja süstemaatilisust on raske nõuda. Meil on ainult üks garderoob, mis peab majutama terve pere riided. Kõik käivad siis sealt kõike võtmas ja tagasi viimas. See viimane on nii nagu jumal juhatab...kui üldse juhatab :D

Ma läksin just huvi pärast garderoobi kaema ja tulin tagurpidi tagasi :D Milline segadus ja ruumi puudus! Kui huvi on, võin korrastusajal kapi sisust enne ja pärast pildid teha ja rääkida, kuidas midagi ära sättisin, et ruumi mõistlikult hallata. Ootan Aliexpressist oma vaakumkotte ja haun veel ideid kuidas midagi teha. Mõned mõtted on juba olemas ka :)

Täna on modellisaade. Tegelikult ma seda ei vaadanud, aga kuna meie vallast osalevad seal kaks neiut ja peale seda kui mingit draamat lubati, hakkasin saadet jälgima. No vot, Eestlastel on verd ja catchi vaja :D Kellele te pöialt hoiate?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Lobanurk #5.03.2015