EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: imelise lõhnaga ja endasse armuma panevad Lirene tooted

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõni aeg tagasi sain paki näohooldustoodetega Lirenelt, mille tooteid ma varem endale üllatuseks proovinud polegi. Tegu on ju üsna palju kiidusõnu saanud ning vägagi taskukohaste hindadega toodetega.
Mina sain proovimiseks Lirene "Vitamin Seties" tootesarja näokreemi ja 3in1 mitsellaarvee.


image

1) Lirene mitsellaarne näopuhastusvesi vitamiinide ja papaiaga

image

Mis tootega on tegu?

Kergete mitsellidega (väikesed „magnetilaadsed“ osakesed) koostis tõhusaks ja väga õrnaks näopuhastuseks.
3 in 1

1. Puhastus 

2. Meigieemaldus

3. Toniseerimine. 

Unikaalne koostis – innvatsioon - spetsiaalsed E-vitamiini kapslid, mis hoiavad toimeained aktiivsete ning efektiivsetena. Kreemi kandmisel nahale kapslid avanevad ning vabastavad vitamiinid, mis koos kreemiga kiiresti ning täielikult nahka imenduvad.
E-vitamiin aitab nahal taastuda, parandab elastsust ning kaitseb enneaegse vananemise eest.

200ml pudel pakatab värskusest, sest korki avades on tunda ülimalt värsket, kergelt troopilist puuviljasegust lõhna, mis on minu arvates imeline kooslus! 

Huvitav omadus, kuid mulle meeldib, kui näopuhastustooted on läbipaistvad, see jätab neist palju puhtama mulje, sest tegelikult - milleks on mul vaja, et meigieemaldajas või näovees on hunnik värvaineid. Ilus on küll vaadata, aga ei tea kas see just näonahale meeltmööda on?

Mis selle vitamiinipommi eriliseks teeb on  pisikesed kuulikesed pudelipõhjas, mida tootekirjeldus kutsub vitamiinikapsliteks.

image

See näovesi võitis mu südame kohe kui olin selle oma näole kandnud. See on näonaha vastu uskumatult hell, see suudab eemaldada väga kergesti meigi ja kogu päeva jooksul tekkinud mustuse. Mis mind eriti imestama pani oli see, et ka ripsmetuši eemaldamisega saab toode väga hästi hakkama. 

Lisaks mustuse eemaldamisele toimib see väga hästi ka näoveena.

Rääkides nendest vitamiinipallikestest, siis "kaovad" need koheselt, kui on nahaga kokku puutunud. Nahk on peale kasutamist äärmiselt puhas ja elastne. Super-super-super! Minu uus kindel lemmik näohoolduses! :)

Lirene mitsellaarne näopuhastusvesi vitamiinide ja papaiaga on saadaval suurimates kauplustes ning ka internetis http://www.mgbeauty.ee/ hinnaga 7,20 eur.

Hindeks 10/10

2) Lirene näokreem vitamiinide ja mangoga

image Unikaalne koostis – innovatsioon - spetsiaalsed E-vitamiini kapslid, mis hoiavad toimeained aktiivsete ning efektiivsetena. Kreemi kandmisel nahale kapslid avanevad ning vabastavad vitamiinid, mis koos kreemiga kiiresti ning täielikult nahka imenduvad.
E-vitamiin aitab nahal taastuda, parandab elastsust ning kaitseb enneaegse vananemise eest.
Mango ekstrakt niisutab ja toidab nahka ning täidab selle energiaga, beeta karoteen parandab jumet ning värskendab nahka. Kreemi kasutamisest saadav energiasüst näo ja silmaümbruse nahale niisutab, parandab jumet ning tagab noorusliku värskuse.

Ka näokreem ei jää sugugi mitte alla mitsellaarvee imelisele lõhnale. Ka sellest tagasihoidlikust purgikesest on tunda imelist mangolõhna, mis minu maitsemeeled küll nirvaanasse viia suudab. Mangolõhn on nimelt üks minu lemmikumaid lõhnu.

Nii nagu ka näovesi, sisaldab ka see vitamiinidega rikastatud näohooldustoode kuulikesi, mis sisaldavad endas hulganisti vitamiine. Kreemi sees on need pallikesed hoopiski helesinist värvi.

image

Kreem on aga tekstuurilt täpselt selline nagu üks õige näokreem olema peab. See on purgist võttes üsnagi tiheda koostisega, kuid nahaga kokkupuutel see justkui sulab laiali ning seda on väga mõnus laiali hõõruda. Samuti tuleb häid sõnu öelda ka imendumise kohta - kreem kaob naha pinnalt kibekiirelt.

image

Oh ja teate see tulemus peale kreemi kasutamist! See on ju lausa imeline. Näonahk on nii hästi lõhnav, lisaks superpehme ning ääretult elastne. Kreemi niisutavad omadused tulevad samuti peale kasutust väga-väga hästi välja. Näonahk tundub palju elujõulisem ning seda kreemi kasutades tunnen kreemitamise järgi vajadust alles 2-3 päeva järel. Toode lubas muuta ka nahatooni, kuid seda muutust ma paraku ei märganud, kuid nii nagu ka näoveest sai ka sellest kreemist minu suur suur lemmik kreemiriiulil.

Lirene näokreem vitamiinide ja mangoga on saadaval suurimates kauplustes ning ka internetis http://www.mgbeauty.ee/ hinnaga 8,10 eur.

Hindeks 10/10

Nende kahe kiidulaul kõlab ebareaalsena? Minu südame panid need kaks küll väga kiiresti põksuma jaa neist kahest on saanud minu asendamatud kaaslased igaõhtuses näohooldusrutiinis :)

Nende toodete hind ja kvaliteet on igati tipp-topp korras, seega julgen käsi südamel neid ka oma lugejatele soovitada! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: imelise lõhnaga ja endasse armuma panevad Lirene tooted