EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu nahahaigus - kliiketendustõbi

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sellel aastal käisin kahel korral soojal maal.. Türgis ja Bulgaarias. Reisid sattusid olema üsna järjest ja see tegi mu nahale liiga. Nüüd alles paar kuud tagasi hakkasid õlgadele tekkima sellised natuke krobelisemad kohakesed mis hiljem heledateks laikudeks muutusid.

 

image

Pisike hirm puges nahavahele ja seadsin sammud perearsti juurde. Tema suunas mind niine nahakliinikusse. Ootasin järjekorras nii umbes nädalakese ja seal ma siis olin. Arsti juures oma esimese piinliku murega.. Arst teadis ilma pikemalt peatumata öelda, et tegemist on kliiketendustõvega. Nimi kõlab üpris kohutavalt.. eks? Igaljuhul arvas ta, et muretsemiseks pole põhjust ja praegusel aastaajal tuleb sarnaseid kaebusi päris palju. Tegemist pidi olema sellise haigusega mis lööb välja külma ja niiske kliimaga ning on tingitud naha kuivusest.

Kui ma juba seal olin, siis otsustasime üle kontrollida ka kõik kehal olevad sünnimärgid. Arsti sõnul on mul oma vanuse kohta ebaharilikult vähe sünnimärke. Vot mis kõik välja tuleb.. Nendega oli kõik korras. Isegi sünnimärk mis mul rinna all on (täpselt seal kuhu vastu rinnahoidja alumine äär käib) pidi olema täitsa korras ja eemaldamist arst ei soovitanud.

Nüüd mida teha selle kliiketendustõvega? Arst ütles, et see haigus tuleb ja läheb ise. Mõnel kaob paari kuuga ja teisel kümne aastaga. Õnneks olevat mul kergem vorm ja ta ei uskunud, et see edasi areneb. Praegu muidugi näen, et neid on pisut juurde tekkinud küll. Laigud on mõlemal õlal, aga õnneks veel üsna hõredalt ja heledalt. Võtmesõna oli kreemitada, kreemitada, kreemitada! Tavaline duššigeel tuli asendada võimalikult niisutavaga ja keha tuleks kreemitada peale igat pesu ning enne magamaminekut. Ostsin apteegist sellise kreemi nagu helosan. Pidavat olema üks parimaid.

Kas kellegil on veel taoline tõbi kallal olnud? Kuidas ennast ravisite? Oskab keegi targem ja kogenum kaasa rääkida?

Olen pisut mures :)

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Minu nahahaigus - kliiketendustõbi