EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

9k Solid Gold kõrvarõngad

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Taaskord olen leidnud endale armsaid ehteid Ebayst :)

 

 

Müüja:  cnazhi2012

Müügi stiil: oksjon

Toote hind eurodes: 2,26 €

Toimetus kulud: Tasuta

Makseviis: Paybal

Toimetuse aeg: 9-27 tööpäeva

Vaata ka ilusaid ja soodsaid ehteid müüjalt cnazhi2012

 

 

 

 

Cnazhi2012 kuulub minu soovitatud müüjate hulka. Vaata milliseid Ebay müüjaid veel soovitan ja nende viimaseid pakkumisi, otse minu blogist:)

 

Arvustus:

Müüja tutvustuse järgi on tegemist päris 9k kullaga. Kasutatud siis kivi nimega "Cubic Zircona" Ehk siis laboris tehtud kivi, mis on tugev ja tavaliselt värvitu. Aga neid saab värvida eri värvideks. Kõrvarõngaste suurus on siis 16x9mm ja kaal 9,2g. Normaalne hind 39 $. 

Kaalu ja mõõtude kohapealt ei oska vaielda:) Silma järgi tundus korras olevat. Usun, et ka see kivi võib õige olla, juttu järgi ei tundu see eriti väärtuslik olevat. Aga kulla ehtsuse kohapealt ei oska ma miskit ütelda. Miski tähise moodi kriitseldis on seal peal külll olemas ning ära lagunenud pole ka veel:D Ainuke asi mis neil viga on. On see et nõela osa on kõver. Aga kunas see pehme materjal siis sai kergesti sirgeks väänatud.

Kõrvas näevad minu meelest need ilusad välja. Sellised väiksed ja tagasihoidlikud. Ning kunas sellel valge kivi siis sobib ilusti ka hõbe ehetega kokku.

Click Here

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kerli 9k Solid Gold kõrvarõngad