EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

9k Solid gold kõrvarõngad (sobivad ka tundlikule nahale)

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ehted,ehted,ehted... Igale naisele meeldivad ehted;)

 

 

Müüja:  cnazhi2012

Müügi stiil: oksjon

Toote hind eurodes: 0,89 €

Toimetus kulud: Tasuta

Makseviis: Paybal

Toimetuse aeg: 9-27 tööpäeva

 

 

 

 

Cnazhi2012 kuulub minu soovitatud müüjate hulka. Vaata milliseid Ebay müüjaid veel soovitan ja nende viimaseid pakkumisi, otse minu blogist:)

Arvustus:

Müüja poolne kirjeldus siis: Tegu taas 9k kullast kõrvarõngastega kasutatud "Cubic Zircona" kivi. Seekord siis roosaks värvituna. Suurus 16x  9mm ja kaal 2,9g ning normaalne hind neil peaks olema 29$.

Ok! nu nüüd viitsisin ka natuke alt poolt lugeda ja teha kindlasks mis on SOLID GOLD. Solid gold on siis täidetud kuld, kus kasutatakse ka teist metalli, nii siis tegu polegi päris kullaga nagu ma seda varem uskusin :D Njah nagu näha tasub ikka hoolikmalat lugeda.  Peale selle müüja ka kirjutab, et nende 9k solid gold on nikli vaba ja sobib ideaalselt ka tudlikule nahale.

Vähemalt on aus müüja ja seletab täpselt ära minugusgustele lollidele millega tegu:) Aint nagu näha selleks, et minusugune loll loeks peab ta ennem terve hunniku ehteid kokku ostma :D

Aga ma ei ostagi endale ehteid selle järgi, et nad oleks päris kuld vaid selle järgi, et nad meeldivad mulle:) Kui mind see kuld ja kulla väärtus huvitaks siis shoppaks ma ju kulla poes;) 

Taakord oli nõela osa pisut kõver aga materjal pehme ja painuds kergesti sirgeks. Nagu ka pildil näha kõrvas tunduvad normaalsed aga ausalt öeldes ootasin midagi enamat. Aga jah miski pärast ootan alati nende pisikeste kõrvarõngaste puhul midagi enamat:D Ma arvasin et see pea osa on pisem :) Aga nuh kuhu siis see kivi oleks mahutnud :D

Click Here

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kerli 9k Solid gold kõrvarõngad (sobivad ka tundlikule nahale)