EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Veidi ujumistundidest

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oleme juba päris mitu korda lasteaia poolt võimaldatavas ujumistunnis käinud. Esimesel päeval olid lapsed eriti õhinas. Seni, kui riietusruumis end paljaks võtsime, olid kõigil juba plaanid selged: kes kuidas ja kui kiiresti ujub. Kristella kohe mainis, et tema läheb oma sõbrannaga ühte basseini. Aru saades, et basseinivalikut pole peale selle ühe üldsegi, vajus nägu ikka ära küll.

 

Peale seda esimest päeva ta enam kohalikku ujulasse väga ei tahagi minna. Jalad ei lähe põhja ja ilma kätisteta ta ujuda ei julge. Nii ta siis enne neljapäeva nuiab, et teeme vaba päeva, või lähme hoopis mujale ujuma. Daisyl on sügavalt ükskõik kus ta ujub - peaasi, et ujuda saaks. Nii ma siis enne igat minekut üritan Kristellal tuju üleval hoida ja kiidan kui tore ning mõnus on ujuda. Ega need ujumistunnid kohustuslikud polegi, aga ikka käime. Pole siin mingit pirtsutamist!

Täna ta oli minuga ujumise suhtes juba rohkem nõus. Käskis kindlasti ujumisprillid kaasa võtta. No ikka selleks, et ta saaks kõigile näidata kuidas ta vee all ujuda oskab. Pühapäeval sai ju kõvasti harjutatud.

Riietumine ja pesemine läheb Kristellal juba ammu väga hästi. Minu abi enam väga ei vajagi. Daisy seevastu võikski porgandpaljana istudes vaatama ja unistama jääda. Alati peab teda tagant torkima. Ei aita need võidu tegemised ega midagi.

Kuna Kristella saab varem valmis, läheb ta fuajeesse ootama. Seal aga on see saatanast maiustuste automaat :D Seniks, kui meie valmis saame, on Kristella endale silmadega sealt üht-teist meelepärast valmis valinud. Aga mina, vana ihnuskoi, olen alati öelnud, et me ei võta sellest masinast mitte kui midagi.

Täna olen hirmus kaval olnud. Ostsin juba Konsumist kaks Mesikäpa Mõnusat Maiust, mida ta eelmisel korral nillis, ära. Rohkem kui poole odavamalt!
Nüüd ootan, kunas ma oma trumbid lauale saan lüüa :D

image
Kusjuures ma pole oma elus, suure magusaarmastajana, ühtki Mõnusat Maiust söönud. Ei tea kas on ka hea? Nüüd kahetsen, et endale üht prooviks ei võtnud. Lugesin, et sisaldab kondenspiima :D


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Veidi ujumistundidest