Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!
Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.
Suvikõrvitsalasanje
Seda lihavaba lasanjet teen ma palju rohkem kordi, kui traditsioonilist lasanjet. See on lihtsalt nii hea! Kõige parem! Aus oleks vist öelda, et seda arvan ma meie peres ainukesena :D
Aga proovige kindlasti teha ja andke teada, mis teie sellest lasanjest arvate :)
Koostis:
9 lasanjeplaati
2 sl õli
1 sibul
700 g suvikõrvitsat
2 küüslauguküünt
300 g kodujuustu
100 g riivjuustu
1 purk purustatud tomateid (400g)
Valmistamine:
Keeda lasanjeplaate soolaga maitsestatud rohkes vees 5 min. Lisa keeduvette ka veidi õli ja liiguta aeg-ajalt plaate, et need kokku ei kleepuks. Tükelda sibul ja kuumuta pannil õlis umbes 3 min. Lisa juurde kooritud ja jämedalt riivitud suvikõrvits. Kuumuta, kuni need on pehmenenud. Maitsesta vabalt valitud maitseainetga (mina kasutasin soola ja valgetpipart).Sega omavahel kodujuust ja riivitud juust, pool sellest lisa suvikõrvitsasegule.Kuumuta väikses potis tomatikonserv ja pressi sinna juurde küüslauk.Võta sobiv vorm ja esimeseks kihiks pane osa suvikõrvitsa-juustu segust, siis lasanje plaat ja tomatisegu jne. Lao vormi erinevaid kihte, kuni koostisosad otsa saavad ja ära unusta, et pealmine kiht peab olema juustusegu!Küpseta 220 kraadi juures 10-15 min, kuni pasta on pehme.
Head isu!