EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

#27.02.2015

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Täna on üsna tegus päev olnud. Oli järjekordne lastehommik ja asusime hommikul Sõmerpalu poole teele. Täna püsisime isegi graafikus ja jõudsime koguni pool tundi varem kohale - paras aeg riietumiseks. Uskumatu, aga lapsed olid tänastel pikkadel autosõitudel eriti rahulikud. Ilma nutiseadmeteta loomulikult :D Lausa imeline!

 

image
Täna oli peale meie preilide kohal veel kaks tüdruklast.
Kristella ja Daisy korraga ühel pildil:

image
Daisy sõidab meil juba ilma nöörita ja täna ta sõitis mulle üsna leebelt sisse. Seekord mul nii hullusti ei läinud kui eelmine kord. Nüüd ma saan aru miks paljud imestavad ohtlikuse üle kui lapsed motikaga sõidavad. On jah ohtlik...lapsevanematele :D Timmol oli mingi intsident Kristellaga. Käsi üsna sügavalt kriimustatud ja verd jooksis ka korralikult. Lapsed on endiselt rõõmsad ja roosad.
image
Peale sõidutundi suundusime ujumismõtetega Tartu poole. Polnud ammu Auras käinud. Kõige parem muidugi oli see, et olin oma ujumisriided koju unustanud. Täitsa lõpp ju! Aga tasus ära, valisin poest uued bikiinid :D Sain peaaegu ideaalsed: üleni musta värvi ja kuldsete detailidega. Sellised soliidsemad, kribu-krabuta. Sobib vist minu eas paremini :D

Kuna Lindexis olid mõned bikiinid soodushindadega, valisin lisaks veel ühe valge üla-osa välja. Lihtsalt nii ilusad olid. Ei suutnud poodi jätta. Ja odavad olid ka! Kunagi ostan valged püksikud ka juurde. Muide, avastasin, et mu perse ei kõlba kuhugi ja teen veel hoolsamalt trenni!

Aga ujumisest. Kristella julges sügavas basseinis kätised ära võtta. Nüüd ta ootab huviga neljapäevast ujumistundi, sest noh, et kõigile näidata kui hästi ta kätisteta ujuda oskab :D Jumal tänatud, seekord ei pea eelnevalt teda pikalt moosima :D

Pean ütlema, et tänase päevaga mu arvamus Aurast muutus. Jah, kapid on väiksed ja WC-sse minnes peab läbi riietusruumi minema ja riietusruumi võib siseneda kuivana ja klooriveest ihu ei tahaks rätikusse kuivatada. Ja mis sest, et dušši alt väljudes rätiku järgi minnes on siis, kui keegi uksest väljub või siseneb, basseini näha. No see basseini nägemine niivõrd ei häirigi, aga see, et basseinist dušširuumi näeb, on küll veidi ebamugav :D

Kõigest sellest hoolimata oli meil nii tore ja lõbus. Ilmselt tänu sellele, et ma ei karda enam erinevatest liutorudest alla lasta ja ma polnud seekord pelgalt kõrvalt vaataja.
Ja mu silmad ei hakanud nendes klooriaurudes niimoodi kipitama, nagu paar aastat tagasi :)
Ja lapsed olid nii rahul!

Saunas ma seekord ei käinud, aga hakkasin mõtlema, et miks sauna ei või ujumisriietega minna? Mitte et ma alasti ei julgeks aga miks ei või? Keegi kindlasti teab!

Koju jõudsime poole üheksast ja nüüd ma hakkan end magama sättima, sest kell on juba pool üks läbi!

P.S. Kui keegi soovib nelja erinevat Montagne Jeunesse maski proovida, kiigake mu FB lehele!


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje #27.02.2015