EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Top 10 Allergiavaba koera.

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 Top 10 vähem alergiat tekitavat koeratõugu

 Minu peagi 4 kuusel lapsel on pidevalt nohu ning sellises olukorras vaadatakse ikka esimesena kurjalt oma pere lemmikule. Äkki on allergia!!!

 

Kunas olin kuulnud, et on olemas grupp koeri kelle kasukas sarnaneb inimese juustega siis tegin ka väikese uurimise, millised need koerad siis ikkagi on ja kas ka meie lemmik kuulub sinna hulka.

Mis siis selgus, selliseid koera tõuge on tegelikult päris, päris palju:)

Aga juhul kui teil on astma või koera allergia siis soovitan ikkagi eelnevalt kontsulteerida kasvatajaga ning veeta koos armsate kutsudega,toredalt aega kasvataja juures, et veenduda 100% et miskit ei juhtu.

Hullem oleks ju kui võtate kutsu, sest kuskil keegi kirjutas, et ta on allergiavaba ja selgub, et teie puhul see ei mõjunud ja peate kutsu ära andma:( Nii inimesed ja loomad on erinevad nii siis usun, et võib olla ka erandeid ja kindluse mõttes soovitaks ikkagi ennem veenduda et kõik sobib:)

 

Siit siis ka top10 koera tõugu inimestele kellel on koera allergia. Isegi meie kutsa kuulub sinna listi:) Nii siis kui kutsika soovi andke teada:) Varsti peaks pisikesele ka tema esimese pere looma:)

 

 

Puudel

šnautser

Portugali veekoer

 Iiri pehmekarvalise nisuterjer

 

 Lhasa Apso  Yorkshire terjer
 Shih-Tzu  Iiri veespanjel
 Kerry Blue Terjer  Malta bichon

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kerli Top 10 Allergiavaba koera.