EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kevad- suvi moevärvid 2015

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Enne selle artikli kirjutamist olin ma hädas, millist alguspilti valida. Kunas olen nüüd seaduse kuulelik, osutus pildi valik keeruliseks. Aga jah ei jäänud muud üle, kui pidin ise pildi tegema. Nii siis see võibolla ei lähe eriti teemasse aga vähemalt ise tehtud:)

 

Fashionisers.com on toonud välja selle kevade ja suve moe värvid. Värvide valik on suur ja lai, lausa 14 erinevat tooni. All pool toon välja ka piltnäidised toonide kohta.

Minu meelest on see aasta väga ilusad värvid:) Eriti meeldib mulle "starberry ice". See tundub selline pastelnne, tuhm roosa. Sobib ka vanematele naistele:) ning ka meestele ideaalselt. Sobib ideaalselt akvamariin sinise(1),meloni kollase(8) ja liustiku halliga(10)

Kui hetkel olin ma hädas oma roosa hullustusega siis seda roosat tooni vaadates ei peagi ma oma roosa hullusega võitlema:) See toon on nagu loodud minule:)

Teiseks meeldivad mulle veel. "Aquamarine(1)",  "Lucite Green(3)" ja "Custard(8)". Värvid toovad meie ellu rõõmu ja pea 30 aastasena leian, et ei ole eriti erksate värvidigea riietumine enam minu jaoks. Nii siis need ongi just ideealsed minu jaoks. Sellised tuhmid kuid samas värvilised:) Sobivad ideaalselt halliga. 

Viimaseks lemmikuks oleks "Passionate Red" Pisut kirglikust ja seksikust peaks igas naise riietuses olema ning selleks sobib ideaalselt punane värv:) Eriti seksikas oleks "Passionate Red" pesu. Hästi sobib kokku kirglik punane klassikalise sinise või ajatu mustaga.

  

1. Aquamarine (akvamariin)

2. Scuba Blue (akvalang sinine)

3. Lucite Green (Lucite roheline)

4. Classic Blue (klassikaline sinine)

5. Toasted Almond (röstitud mandel)

6. Strawberry Ice (maasika jää)

7. Tangerine (mandariin)

8. Custard or The Perfect Mellow Yellow (vanillikaste või ideaalne meloni kollane)

9. Marsala Reddish Brown Shade  (marsaala redise pruun varjund)

10. Glacier Gray (liustiku hall)

11. Timeless Black (ajatu must)

12. Innocent White (süütu valge)

13. Passionate Red (kirglik punane)

14. Khaki for Some Military Chic (kaitsevärv sõjaväe tibidele)

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kerli Kevad- suvi moevärvid 2015