EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

❤Ilulemmikud❤

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tegelikult ma pole kunagi eriline kosmeetika fänn olnud, et ma katsetaks ja prooviks võimalikult palju erinevaid brände, see minu juures puudub. Minu jaoks on alati mugavam otsida üles see üks ja ainus, ning jäädagi just selle toote juurde pidama nii kauaks kui võimalik(oeh jah). Niisiis, loen ma  üles oma ühed suurimad lemmikud.

 

1.Avon, Colortrend matistav puuder. Kasutan seda tavaliselt jumeka peal, matistab mõnusalt naha ära ja ei jäta sellist muljet nagu nahk oleks rasune(minu nahatüüp on kahjuks rasune). Minu tooniks on light, kuid kahjuks jääb see natukene liiga tumedaks minu naha jaoks, samas suvel(kui nahk läheb minimaalselt natukene tumedamaks) sobib paremini kui talvel.

2.Garnier, Miracle Skin Perfector BB-kreem. Enne seda BB-kreemi olin proovinud igasuguseid erinevaid tooteid, kuid suurem osa jäid neist nahale sellised kuivad ja nahk nägi samuti välja nagu oleks väga kuiv ja see oli kohutavalt kole. Samas viimasel ajal olen ma üritanud aina vähem BB-kreemi kasutada, sest see teeb naha palju hullemaks(tekitab poore). Kui siiski tuleb minna kuhugi kus võiks inimlikum nägu peas olla, siis minu käsi haarab alati selle Garnieri BB-kreemi järele. Eriti meeldib mulle selle kreemi konsistents, selline mõnus vahepealne ja katvus on samuti väga hea.  Nahale on kerge kanda ja veel kergem ühtlustada. Samas kannatab see mitmeid kordi pintsli kasutamist(mida nii mõnigi teine bb välja ei kannatanud, kui põsepuna üritasin peale kanda, siis tuli kreem lihtsalt maha ja nägu jäi kirju). Minu toon on 02-light/clair, samuti natukene liiga tume minu naha jaoks, kuid suvel sobib väga hästi.

3.Avon, Ultra glazewear huuleläige. Minu vaieldamatu lemmik. Püsivus on väga hea, vahest natukene liiga tugev. Vahest on huuled roosakad isegi peale näopesu, kuna värv jääb üpris tugevalt peale. Samas tahab ta natukene suunurkades laiali valguda ja see on ainus miinus selle toote juures aga kui enne huuleläike peale kandmist huule ääred huulepliiatsiga üle teha, siis jääb täitsa ilus teine. Minu tooniks on fiery red.

image

4.FlorMar, Terracotta eye shadow trio. Lauvärvi trio koosneb kolmest erinevast ja sädelevast värvitoonist. Minu tooni number on 03, koosneb valgest, helepruunist ja tumepruunist toonist. Eriti meeldib mulle selle trio juures see sädelus. Samuti sulanduvad need omavahel väga hästi kokku. Kuid kõige parem on toote juures see, et see ei lähe vagudesse ja püsib hästi peal, samas on üks pisike nipp mida nende triode juures saab oma kasuks pöörata. Selleks on riitsinusõli. Määri laugudele natukene riitsinusõli ja seejärel kanna oma lemmiktoon laugudele, värvid jäävad veel tugevamad ja metalsed.

5.Avon, Põsepuna. Kestvus on hea, ei kulu kiirelt maha vaid saab natukene aega imetleda ka. Põsepuna on kokku segatud kolmest erinevast toonist, minu toon on self discovery(värvideks on beez, violetne, sädelev tumepruun). Kuna see sisaldab mitut värvi, siis toon mille põskedele kannad on imeliselt armas, jääb varjuline ja erineva nurga alt vaadates tõuseb esile erinev toon. Põskedele jääb rohkem pärlmutter toon. Minu puhul sobib rohkem suvel kandmiseks.

6.Oriflame Beauty kulmupalett. Tegelikult ei oleks see nii tähtis kui mu kulmud oleks ühepikkused. Minu vasakpoolne kulm kasvab lõpupoole natukene ülespoole(nagu Savisaarel). Nii väga kui ma seda ka ei vihkaks, pole mul selle kulmuga midagi peale hakata kui ainult natukene tuunida. Selleks on parim Oriflame kulmupalett, värv püsib hästi peal, ning lisaks on seal olemas kaks tooni ja vaha. See on suur pluss, et sellel on kaks tooni, sest need kellele tumedamad kulmud ei sobi, saavad kasutada heledamat tooni. Mina kasutan ainult toone, vaha ma tavaliselt ei vaja ja seega on see minu jaos üpris kasutu. Lisaks on kaasas kaks pintslit millega on väga mugav endale normaalsed kulmud näkku teha.

7.Avon, Colortrend vedel silmalainer. Ma olen alati eelistanud vedelaid silmalainereid, sest need jäävad perfektsed ja ilusad, samas kui pliiats tahab lõpuks laiali minna ja terved silmalaud ära määrida, ning pliiats ei suuda kunagi nii puhast ja ilusat musta joont jätta kui vedel silmalainer. Siiani ma polegi teisi vedelaid silmalainereid kasutanud, sest ma olen sellegagi väga rahul. Ots on ilus ja joont on kerge tõmmata, samas kuivab lainer üpris kiiresti laugudel ära. Minu tooniks on zebra black.

image

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge ❤Ilulemmikud❤