EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

OOTD 22.02.15 + A lil chit-chat

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

See nädalavahetus on olnud minu jaoks päääris kreisi.. Topelt sünnipäev (loe: kaks magamata ööd) ning kaks täispikka tööpäeva kodumessil. Eile õhtuks olin niiiii väsinud, et ma kukkusin jalapealt magama. Magasin lõunal kella poole kaheni ja ohhh.. See oli nii hea!

image

Samas oli nädalavahetus täis nii palju positiivseid emotsioone, uusi tutvusi ja mõnusat koosolemist. Nii hea on olla ümbritsetud rõõmsate inimestega. Mallu kallis pai, tänud sulle super toreda nädalavahetuse eest! (nukkide asemel sulle see Kure move, if you know what I mean).

Jope: Reserved 26€

Sukad: E-bay 1,50€

Papud: Sõbrannalt kingiks

Seelik: Seppälä u 19,95€

Pluus: Zara 4,95€

Täna tunnen ennast juba nagu uue inimesena. Meil on mõnus kodune päev ja saime kogu korteri lõpuks läikima. Nii hea on olla kodus! 

image

Järgmine nädal tuleb päris põnev.. Teisipäevaks on mul oodata Kristo poolt üht üllatust. Eks ma siis sosistan Teile kaa hiljem millega tegu. Siis tuleb mõned päevad tööl olla ja laupäeval lähme kahekesi üheks ööks vanalinna hotelli kvaliteetaega veetma. 

Varsti, varsti lähen ise ju New Yorki ära ja täpselt enne seda on Kristol üks Otepää reis koos sõpradega ees. Siis ei näe me päris pikalt. Tuleb "ette ära romantikat teha"! Eks tegelikult on meil hoopis tähistamiseks ka põhjust. Meie tutvumisest on nüüd möödas juba täpselt aasta. aeg läheb ikka nii ruttu.

image

Ilusat nädalavahetust päikesekiired!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis OOTD 22.02.15 + A lil chit-chat