EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Midagi uut..

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem
 
 

Otsustasin, et mul on vaja oma Real Techniques pintslite kollektsiooni täiendada, seega tellisin endale 3 uut iludust :D

 




Minu pintslite kollektsioonis on nüüd RT powder brush, blush brush ja shading brush.






 


Pean veelkord kiitma, kui imeliselt pehmed nad on. Paitavad lausa nahka. Ja kindlasti pole ma ainus, kes on neist vaimustuses. Peab tõdema, et hinna ja kvaliteedi vahe on super. Milleks ma pean maksma ulme summasid pintslite eest, kui ma saan sama kvaliteetsed poole odavama raha eest. Loomulikult valin ma siis odavama variandi. Allesjäänud raha eest saan endale midagi muud lubada :)

 
 
 

Ma olin kahevahel, kas tellida endale teise firma kabuki pintsel või siis RT puudri oma. Valik langes viimase kasuks ja olen väga rahul, et selle valiku tegin. Puudri pintsli karvad on nagu ennist mainisin väga mõnusad pehmed, kohevad ja puudrit on väga mugav ja hea sellega peale kanda. Eriliselt vaimustuses olen, kui mõnusalt puhvis see on.








Põsepuna pintsel on samuti väga mugav. Alguses ma kartsin natuke, kuna tegu on suht suure pintsliga. Hirm oli, et äkki toodet saab liiga palju  nahale ja kas see ikka hajutab nii korralikult nagu soovin. Pärast on pool nägu põsepuna täis :D Kuid pean tõdema, et  hajutada on väga mugav ja hirm oli asjata. Seega viskasin ma oma vana minema ja RT ehib nüüd mu kapipealset.










Väike shading brush on mõnus lauvärvi pintsel. Kasutan seda baas lauvärvi peale kandmiseks ja siis seejärel hajutan oma Deluxe Crease Brush-iga. Ja silmameik saab ideaalne. Olen ammu igatsenud endale just taolist. Nüüd siis lõpuks ka sain ;D 





 



Olgu mainitud, et kogu kupatuse tellisin endale www.iherb.com-ist  ja sain need 3 nunnut kätte alla 22 euriga. Seega minu arust super diil :D 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Midagi uut..