EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tahan kiita Joik küüneõli!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna mu eelmisele, Sally Hanseni, küüneõlile sai põhi peale, oli vaja miskit uut asemele. Mu küünenahad on kohutavalt kuivad ja narmendavad ja selline vaatepilt pole teps mitte kaunis. Nii ma siis pean neid hoole ja armastusega õlitama/kreemitama. Eriti just talvel.

 

Olin kindel, et järgmisena muretsen Mavala toote, aga võta näpust. Pooljuhuslikult jäi mulle silma Joik õli, see sai ka kohe ära ostetud. Hind jääb tal umbes 5€ kanti.

image
Kusjuures väljavalituks osutus ta tänu uudsele pakendile - rullikuga pudelile! Tavaliselt on küüneõlid sellises pudelis kui lakidki. Aga teate, tavalises pudelis küüneõli pole ma kunagi kaasas kandnud. No mine sa tea, hakkab veel kuskilt läbi ka ajama.

Olen nüüd seda õlirullikut mõnda aega kasutanud ja olen väga rahul! Mugav kasutada ja kaasas kandmine sujub probleemivabalt! Algul on küll veidi raskusi õli pudelist kätte saamisega, aga kui pealt veidi väärt kraami on ära kasutatud, hakkab ka rullik "libedamalt" veerema.

image
Ja muidugi, 100% naturaalne! ❤


Milline küüneõli või -kreem on teie lemmik? Kas Joiki oma olete ka proovinud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Tahan kiita Joik küüneõli!