EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Montagne Jeunesse maskid

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem


Mulle saadeti mõnda aega tagasi testimiseks mõned näomaskid. Kui keegi mäletab, siis kunagi kirjutasin, kuidas mulle meeldivad maskid, mis on väikestesse pakikestesse pandud. Tavaliselt ma nendest klassikalistest 75 ml maskidest jõuan enne otsa saamist ära tüdineda. Ja neid ühe korra pakendeid on mõnus ka kaasas kanda, kui peaks vajadus tekkima.

image
Kui Eugesta Eesti`st minuga ühendust võeti ja proovimiseks tooteid pakuti, olin kohe, peale oma kuiva naha mainimist, rõõmuga nõus. Olin ju ammu Montagne Jeunesse maske Feeluniques piilumas käinud. Mind köitsidki kõige enam pakenditel olevad pildid. No ma ei tea, kuidagi sellised kutsuvalt teistsugused. Kõigil neil kordadel on asi otsustusvõimetuse taha pidama jäänud. Nüüd sain mõned maskid omal nahal järgi proovida ja ma tahan veel! ❤

"Maasika suflee" niisutav ja puhastav mask lõhnab nagu maasikajogurt. Ka tekstuurilt on ta jogurti sarnane ja nahale on seda kerge kanda. Nahal on mask eriti värske ja kerge tundega. Ei kihele. Mask on kergesti maha pestav ja nahk jääb pärast tõesti väga niisutatud ning mõnusalt värske ja hingav. Minu kuival nahal tegi ta oma töö hästi ära. Peale maskitamist ei tundunud vajadust nägu kreemitada.

image
Sügavalt niisutav, stressivastane ja sügavpuhastav Šokolaadi maskon koostiselt hästi paks ja tihke. Mu Real Techiniques jumestuskreemi pintsel, millega kannan kõik maskid näole, sai ka sellega suurepäraselt hakkama. Lõhn on nii mõnus ja šokolaadine! Seisin peegli ees ja tõstsin maski pintsliga, nagu lusikaga pakist välja ja määrisin näkku - see kõik tundus kuidagi nii vale. Enam vähem, nagu oleks Nussa purgist Nussat näkku määrinud :D Kõik see lõhn ja tekstuur!

Kui Kristella hetkel, mil mask juba näos oli, vannituppa astus, tõmbas ta ninaga õhku ja vaatas mind umbes sellise näoga: "milline raiskamine". Peale seda kui selgitasin, et see siiski süüa ei kõlba ja ma pole tervet tahvlit šokolaadi näkku pannud, tahtis ta ka maski teha. Järgmine kord lubasin ka temaga jagada. Montagne Jeunesse maskid on ju looduslikest koostisosadest. Samuti ei testita neid loomadel. ❤

Šokolaadi maski oli juba keerulisem ja aeganõudvam maha pesta. Pärast tundus nahk puhtam ja pinguldatum. Kuigi nahk ei kiskunud, tundsin vajadust pärast nägu veidi kreemitada.

Kui ma nüüd valima peaks, et kumba maski ma kindlasti ostma läheks, siis teate, ma ei oskagi õelda. Mõlemad olid head. Šokolaadi maski valiks ilmselt suvisesse perioodi, just oma nahatüübi tõttu. Arvan, et sel ajal sobib ta minuga paremini. Maasikas jääks kindlasti talvisesse kuiva perioodi. Aga mul tuli nüüd suur tahtmine ka teisi Montagne Jeunesse maske proovida, neid on ju nii palju!

Kas teie olete Montagne Jeunesse maske proovinud? Kuidas meeldisid ja milline neist on teie lemmik?

Sponsoreeritud postitus


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Montagne Jeunesse maskid