EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review//Your Natural Body kehapesuvaht ja kehakoorija

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mulle saadeti hiljuti paar Your Natural Body toodet testimiseks. Olin väga põnevil, sest ma polnud tegelikult varem nendest toodetest midagi kuulnud. Tegu on Eesti firmaga ning nende tooted valmivad käsitööna. Nende kosmeetikasari on välja töötatud spetsiaalselt põhjamaisele nahatüübile, seega meile igati sobilik. :)

 


Alustame kehapesuvahust. Mina sain endale ühe valida ning valisin puuviljadega variandi, kuid saadaval on veel mitu erinevat. Esiteks pean kohe ära mainima, et lõhnab see lihtsalt imeliselt. Vaht ise on valge ning väga õhuline. See on mõeldud igapäevaseks nahahoolduseks kõikidele nahatüüpidele. Vaht sisaldab ka veidi soolaosakesi seega on sellel ka veidi kooriv toime. Karta ei tasu, sest need soolaosakesed on küllalt väikesed. Ma proovisin esialgu kanda vahtu kehale vaid sõrmede abil ning seejärel maha pesta, kuid mulle meeldib siiski rohkem kui ma kannan selle esialgu nahale masseerivate liigutustega ning seejärel pesen end nuustikuga. Siis hakkab see ka veidi vahutama ning mulle tundub, et nii saab nahk paremini puhastatud. Pärast vahu kasutamist jääb lõhn nahal õrnalt püsima ning nahk jääb puhas ja veidi niisutatud. Hinnaks on sellel ligikaudu 14 eurot ning toodet on pakendis 200ml.


Teiseks tooteks on kehakoorija. Mina sain jällegi valida ning valisin soola ja õliga kohvikoorija. Neil on saadaval nii suhkru- kui soolakoorijad, kuid valisin soola oma puhtalt uudishimust, sest pole varem midagi taolist proovinud. Võin etteruttavalt öelda, et soolaga kehakoorija meeldis mulle märksa rohkem. Jällegi tooksin välja lõhna, sest ka see toode lõhnab hästi ning mis seal salata, minu jaoks on ikka väga tähtis, kas toote lõhn on meeldiv või mitte. Antud koorija sobib nii näole kui kehale ning töötab mõlemal sama hästi. Näol soovitan vähem intensiivsemalt hõõruda, sest näonahk on siiski õrnem. Kehal võib tugevamalt hõõruda, et kõik vanad naharakud eemaldada. Miks mulle just soolaga kehakoorija rohkem meeldib? Peamine pluss seisnes selles, et sool ei sula nii ruttu ära kui suhkur seega koorija toime on efektiivsem. Kuna kehakoorija sisaldab viinamarjaseemne- ja jojobaõli ning sheavõid jääb pärast selle kasutamist nahk väga niisutatud ning seda on ka päriselt tunda. Kehakoorija hinnaks on umbes 12 eurot ning seda on pakendis 200g. Mõlemad tooted on mugavates potsikutes.


Kas Teie olete varem Your Natural Body toodetest kuulnud? :)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Review//Your Natural Body kehapesuvaht ja kehakoorija