EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Five favorites for winter season: nail polish special!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Guess what?! I decided to show you my five favorite nail polishes for winter season! These are the colors I have been using the most from the past few months. For some reason I like natural or sparkling colors in this time of the year.

Arvake ära?! Näitan enda viite lemmikut küünelakki talve hooajal, mida olen viimaste kuude jooksul kasutanud kõige rohkem. Mingil põhjusel meeldib mulle talvel kanda kas väga naturaalseid toone või vastupidi sädelevaid värve.

 

image

image

image
L´Oreal 836is really nice, pink and sparkling. It lasts for a long time and looks very festive and gives that little extra to your look!

L´Oreal 836 on väga armas, roosa ja särav. Püsib küüntel peal kaua ning näeb särav välja, täpselt nagu täpp i´l!

image
Essie power clutch- is pretty neutral color and for some reason not everybody loves that color. But for some reason I enjoy that and I think that it looks pretty lovely on my nails.

Essie power clutch - on üsna neutraalne värv ning mingil põhjusel ei ole see just kõigi lemmikute hulgas. Mingil põhjusel see värv aga mulle meeldib ja arvan, et see näeb üpris kena välja.

image
Maybelline Colorama 135- looks like chameleon, such a pretty purple color. I´m pretty impressed by Colorama nail polishes, they have great price, big range and every color I have tried out, looks nice.

Maybelline Colorama 135 - näeb välja nagu kameeleon, väga kaunis lilla toon. Olen Colorama lakkidest vaimustuses, kuna soodsa hinna eest on valik lai ning kõik värvid, mida olen siiani proovinud on kaunid.

image
Manhattan&Buffalo 96E- is also neutral like Essie polish, but it´s lighter and looks more like nude grey. At first I wasn´t a fan, but now I wear it all the time right now while I´m writing this, also.

Manhattan&Buffalo 96E - on samuti neutraalne nagu Essie küünelakk, kuid see on veidi heledam, justkui hallikas nahatoon... kuigi see ei kõlanud eriti ilusasti. :)
Alguses ei olnud ma sellest värvist vaimustuses, kuid nüüd kannan seda koguaeg, ka praegu, mil kirjutan seda postitust.

image
Avon Rave* - looks so so pretty! It´s like rose gold and really amazed me after trying that out. You can read my reviewand see photos about my nails.

Avon Rave* - näeb tõeliselt kaunis välja! Toon on nagu roosa kuld ning proovimise järel olin müüdud! Olen kirjutanud ka arvustuse, kus näete lakki ka küüntel.

image image
Which color was your favorite and what do you like to wear in winter seasn?

Milline värv oli kõige ilusam või milliseid toone meeldib sulle talvel küüntel kanda?

* Gifted product / Kingitud toode

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Five favorites for winter season: nail polish special!