EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: tee oma näonahale niisutav üllatus

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei armsakesed, ka täna jätkan www.allorganic.ee toodetega ning seekord räägin kahest kreemist, mis on saadaval nende netipoes, kuid otseloomulikult ka kõikjal edasimüügipunktides.
Hoiatan teid juba ette, et siit tulevad kaks niisutuspommi, mis on ideaalsed praeguste ilmadega:

 

1) La Clarée Oliv' Regulating Face Care - Puhastav ja rasueritust reguleeriv kreem rasusele nahale

image

Mis tootega on tegu? Aktiivsed taimsed koostisosad puhastavad naha sügavuti ning reguleerivad naha rasueritust. Toode on antiseptiline ja põletikuvastane ning vähendab kortsude teket. Nahk saab niisutatud* ning muutub taas säravaks ja värskeks.
AKTIIVSED TOIMEAINED
Oliivilehetõmmis 10%: vabade radikaalide vastane, antioksüdant.
Piparmündilehevesi 10%: põletikuvastane, antiseptiline, desodoreeriv, värskendav ja toniseeriv.
Lavendliõievesi 3%: rahustab, jahutab ja parandab nahka.
Shea-või 2%: toidab, kaitseb kuiva eest ja parandab.
Riisikestapulber 1,5%: eemaldab laigud ja võitleb naha ebatasasustega.
Titaaniumdioksiid: stabiilne UVA- ja UVB-kaitse.
Sidrunikooreekstrakt: toniseeriv ja antiseptiline.
ALPAFLOR ® Alp Sebum: uus rasusele ja tundlikule nahale välja töötatud toimeaine, mis ahendab nahapoore ning vähendab põletike teket.

Täissuuruses toode on küll 50ml, kuid mina sain testimiseks pisikese testrikese, seega hoiatan teid ette, tegelikkuses kreem nii pisikeses purgikeses kindlasti ei ole :)

image

Kreemi head omadused võtavad küll silme-eest kirjuks ja minul tekkisid kreemile vägagi kõrged ootused. Etteruttavalt võin öelda, et kreemi kohta käivad kõik need omadused 100% ning positiivseid külgi on sellel küll ja veel.

Kreem ise on hallika värvusega ning taaskord oma lõhnalt väga sarnane aaloe veraga, mida imekombel kreemis isegi pole, ehk ajan seda mõne muu lõhnaga hoopiski segamini? Igal juhul on see minu ninakese jaoks väga meeldiv ja puhas rõõm minna magama kandes nii head lõhna oma näol.

image

Kreem tundub küll esmapilgul paksuna, kuid nii kui sõrmekesed purki saab lühatud sulab see näppude all pehmeks ja õrnakoeliseks, mistõttu on seda väga mugav nahal laiali hõõruda ning samuti kulub seda kasutamisel ka päris tagasihoidlikus koguses.

image

Tulemuseks on siidpehme nahk ja täielik niisutus. Minule meeldib seda näiteks rohkem kanda jumestuskreemi all, sest kuna see imendub väga kiiresti, siis ei pea kaua ootama, millal ühele kreemile teise peale saab panna. Otseloomulikult on see ideaalne kaaslane ka õhtuti peale naha puhastamist, et enne magama minekut oma nagale veel üks eriti mõnus ja pehmendav pai teha :)

La Clarée Oliv' Regulating Face Care - Puhastav ja rasueritust reguleeriv kreem rasusele nahale 50ml on saadaval http://www.allorganic.ee/, Tartu ja Tallinna Kaubamajades ning veel paljudes teistes edasimüügikohtades hinnavahemikus 37-38 eur.

Hindeks 9/10


2) Novexpert Velvety Hydro-Biotic Fluid - Niisutav ja rahustav näofluid tundlikule nahale



Novexpert Velvety Hydro-Biotic Fluid

Mis tootega on tegu?
Velvety Hydro-Biotic näofluid pakub kolmekordselt tõhusat näohooldust:
niisutab nahka, taastab hüdrolipiidide tasakaalu ning aitab seeläbi vältida naha kuivust taastab naha loomuliku bakteriaalse floora ning vähendab patogeensete bakterite hulka pakub nahale velvetiselt pehmet ja õrna näohooldust, mis mõjub rahustavalt ning vähendab naha ülitundlikust. Esimene vananemisvastane hooldus, millel on garanteeritud ja sertifitseeritud koostis: 0% kunstilikke koostisosi, 0% säilitusaineid, 100% hüpoallergeenne. 
Novexperti Velvety Hydro-Biotic näofluid sobib alates 20. eluaastast, nii naistele kui meestele, normaalsele ja kombineeritud nahatüübile.
Novexperti Velvety Hydro-Biotic näofluid pakub leevendust järgnevatele nahaprobleemidele: kuivale ja ketendavale nahale (geneetiline nahakuivus, menopausijärgne nahakuivus), ärritunud nahale (ilmastikutingimustest põhjustatud nahakuivus) ja atoopilisele nahale.
Novexperti Velvety Hydro-Biotic näofluid sobib, kui Sinu elustiili juurde kuulub liigne päike, kontinentide vahelised reisid, sage viibimine õhukonditsioneeriga ruumides, kuiv kliima.

Kahjuks olen selle toote puhul piltidega tagasihoidlikum.
Näofluidi nimetuse all seostasin seda õlilaadse näotootega, mis sarnaneb seerumile, kuid tegelikult on see hoopiski väga-väga niisutav näokreem.
Kui ma peaksin võrdlema nende kahe kreemi omadusi, siis jääks peale just see sama Novexpredi toode, sest see sobis minu nahatüübiga natukene paremini.
See on hästi hästi kerge koostisega ja meeletult kiiresti imenduv, kuid peale kasutamist on nahal tunda seda mõnusat niisutust. Nahk justkui sulab sõrmede all ja on ülimalt pehme ja kordades elastsem kui enne kreemi kasutamist.
Ka seda kreemi saab väga hästi kanda ka jumestuskreemi alla ning otseloomulikult on see ideaalseks kaaslaseks igaõhtuses näohoolduses.
Lõhn o nselle imeliselt hea - üsnagi neutraalne, meenutab natuke ka aaloed :)
Minu uus lemmik ning kaalun ka täissuuruses toote soetamist, sest praegu sain selle hüvesid nautida vaid testrite näol.

Novexpert Velvety Hydro-Biotic Fluid - Niisutav ja rahustav näofluid tundlikule nahale on saadaval http://www.allorganic.ee/, Tartu ja Tallinna Kaubamajades ning veel paljudes teistes edasimüügikohtades hinnavahemikus 22-23 eur.
Hindeks 10/10


Mõnnat peagi saabuvat nädalavahetust! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: tee oma näonahale niisutav üllatus