EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Teazy Tee - 28 päevane kuur - GIVEAWAY!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hommikust päikesekiired!

Kiisumiisu tahtis nii, nii väga nende Teazy teepakkide kõrval poseerida ja tundus, et ta kiitis tooted heaks. Minul endal oli nende teedega kaks väga erinevat kogemust. Kui ma esimest korda õhtuteed jõin siis hakkas mul millegi pärast halb.. Ma isegi ei oska põhjust välja tuua. Kohe täitsa iiveldama ajas. Ehk oli tegemist juhuste kokkulangemisega? Peale seda ma enam õhtuteed juua ei julgenud. Mõne aja möödudes kui lugesin blogidest aina enam kiitvaid sõnu, siis otsustasin Teazyle uue võimaluse anda. Sellel korral nii enam ei juhtunud. Tee oli mõnusalt rahustav ja tõesti magasin sellel ööl hästi!

image

Hommikutee on purutee ning õhtune mõnusates kotikestes. Miks ei võiks ometi ka hommikutee samamoodi pakendatud olla? See tegi õhtuti kasutamise palju mugavamaks. 

Mingi hetk läks mul meelest, et õhtuteed ainult ülepäeva jooma peab.. Ja nii täitsa 2-3 päeva järjest. Õnneks sellest midagi ei juhtunud. Tee mulle maitseb ja tõesti kergem oli olla!

Teed jõin tavaliselt u 30min peale söömist. Kaalu ta mul kindlasti ei langetanud, kuid parema enesetunde tagas küll. Üleüldse on minu kiindumus erinevate teede vastu oluliselt kasvanud ja enam ei oska ega tahagi väga teest loobuda.. Eriti õhtuti. 

Lähemalt Teazy tee kohta saab lugeda nende kodulehelt : http://teazy.ee. 28 päeva komplekti hinnaks on tavapäraselt 50€ kuid praegu on see nende kodulehel soodushinnaga 39,99€

Sain Teazylt toreda võimaluse selline 28 päeva komplekt ka oma blogi lugejate vahel välja loosida. Loodan, et võitja jagab kindlasti ka minuga oma kogemust!

Loosis osalemiseks tuleb:

1) Hakata meie pesa facebooki sõbraks siin: LINK

2) Tuleb olla blogi jägija (vt blogi küljeriba)

3)Jätta antud postituse alla oma nimi ning e-posti aadress, et saaksin sinuga ühendust võtta (kui ei soovi oma e-posti avalikult jagada, siis tuleb ise tähelepanelikult jälgida kas just sinu nime blogis välja hüüan).

Ja loomulikult ei ole mul midagi selle vastu kui antud loosimist ka oma sõpradele facebookis jagate :)

Võitja loosin välja 16.02.15

Head loosiõnne!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Teazy Tee - 28 päevane kuur - GIVEAWAY!